Internet

Modificarile de pe Instagram vor fi implementate mai tarziu decat ne asteptam

Publicat: 29 mart. 2016

Ultimele cateva zile au fost foarte agitate pentru comunitatea utilizatorilor de Instagram. Facebook a anuntat implementarea unui algoritm care va modifica felul in care sunt afisate fotografiile publicate pe reteaua de socializare, spre nemultumirea fanilor, care prefera modul de afisare cronologic. In cele din urma, panica se pare ca a fost putin exagerata, modificarile fiind planuite pentru urmatoarele cateva luni si nu imediat.

Deja multi dintre utilizatorii cu un numar mare de abonati au inceput sa publice imagini prin care ii indemnau pe acestia sa porneasca notificarile pentru a fi anuntati atunci cand apar articole noi, insa momentan nu este nevoie. Pe contul oficial de Twitter al retelei Instagram a fost publicat un mesaj care incearca sa calmeze spiritele. Se pare ca Facebook a auzit plangerile si a decis ca momentan sa nu modifice nimic in modul in care este afisat fluxul de stiri.

 Acest lucru nu inseamna ca in viitorul apropiat nu va fi implementat noul algoritm selectiv. Mesajul publicat pe Twitter sugereaza ca in momentul in care modificarile sunt iminente, va fi facut un anunt detaliat, pe care sa il poata vedea toti utilizatorii. In acest moment sunt cativa utilizatori care au acces la noul Instagram, insa acestia au fost alesi special pentru a testa functionalitatea. Schimbarile vor fi implementate numai dupa ce vor fi elminate toate problemele sesizate de catre cei care le pot vedea.loading...

Adauga un comentariu