Magazin

Modul corect de a consuma sfecla rosie pentru intarirea ficatului

Publicat: 17 feb. 2018

Ficatul se afla pe lista celor mai solicitate organe din corp, fiind extrem de important pentru functionarea sistemului imunitar, a metabolismului, a sistemului digestiv.

 

Sfecla rosie este foarte bogata in calciu, magneziu, fier, vitamina C, potasiu, mangan, fosfor, caroten, betaina si vitamina B. Betaina are efect hepatoprotector si stimulator al bilei si reduce homocistina din sange. In dreptul tulpinii cu frunze a sfeclei se afla cea mai mare concentratie de betaina. Aceasta subbstanta face ca sfecla sa fie foarte eficienta pentru detoxifiere.

Aceasta leguma actioneaza ca un puternic protector hepatic, regenereaza celulele hepatice si stimuleaza functie hepatica. Daca vei consuma in mod regulat sucul de mai jos si sfecla cruda, vei incetini evolutia bolilor cronice de ficat si vei preveni ficatul gras.

Ingrediente:

    1 sfecla rosie
    ½ lamaie
    1 morcov

Preparare:

Se spala si se curata sfecla, lamaia si morcovul, dupa care se pun in storcator pentru a extrage sucul. Se consuma sucul in fiecare zi pentru a regenera ficatul si pentru a iti imbunatati starea de sanatate.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit