Info Turism

Moldovenii au ocazia de a vizita Romania gratuit in aceasta vara

Publicat: 29 iul. 2016
9
De la Transfagarasan la Muntii Apuseni si Dunare, zeci de destinatii turistice ii asteapta in luna august pe moldovenii care nu au mai vazut Romania. Cazarea, accesul la obiectivele turistice si o masa pe zi sunt oferite gratuit de catre organizatorii de la Platforma Unionista Actiunea 2012. Programul este accesibil tuturor cetatenilor Republicii Moldova, indiferent de etnie sau varsta.
Campania a avut pana in prezent 200 de autocare care au vizitat toate judetele Romaniei in luna iulie. Peste 10 000 de oameni au putut vizita Romania in excursiile de trei zile. Vlad Caragia, coordonatorul local al campaniei spune ca „vrem sa ducem oamenii din fiecare sat al Moldovei sa vada Romania asa cum este ea. Dati-ne un simplu telefon si veniti cu familia sau prietenii pentru 3 zile in Tara-Mama”, scrie independent.md.
Primele autocare pe luna august pornesc pe data de 2, la Galati si vor mai vizita Braila si Dunarea, iar urmatoarele, pe 5 august, pornesc la Bucuresti, unde se viziteaza Patriarhia, Centrul Vechi si Casa Poporului (Parlamentul), si apoi, la alegere, se merge pe Valea Prahovei si se viziteaza Sfinxul si Babele, sau salina Slanic Prahova, cea mai mare salina din lume. Pentru doritorii de experiente si peisaje noi, exista un tur de 3 zile pe Transfagarasan, cel mai spectaculos drum al Romaniei. Iubitorii traseelor urbane pot vizita Timisoara, Clujul sau Iasul.
Adauga un comentariu