Local

Moloz si gunoaie aruncate in cantitati mari pe spatiile verzi din Iasi

Publicat: 18 nov. 2015
1

Tot mai multi ieseni sunt amendati in ultima perioada, pentru ca arunca deseuri pe domeniul public, majoritatea fiind resturi de materiale de constructii, provenite din dezafectarea cladirilor. Numai intr-o singura zi, autoritatile locale au amendat nu mai putin de 15 ieseni, pentru nerespectarea prevederilor privind gospodarirea si mentinerea curateniei pe raza municipiului Iasi.

„Numita C. M., de 43 ani, domiciliata în judetul Iasi, a fost sanctionata contraventional cu amenda în valoare de 360 lei, conform Hotararii de Consiliu Local Municipal Iasi numarul 172 din 2002, privind gospodarirea si mentinerea curateniei pe raza municipiului Iasi, deoarece a depozitat deseuri pe strada Roman Voda”, au declarat oficialii Politiei Locale Iasi.

Unele zone din Iasi au devenit chiar adevarate gropi de gunoi neomologate, unde atat persoane fizice cat si juridice arunca resturi de materiale de constructii, deseuri menajere, sau chiar plastic si alte deseuri extrem de nocive pentru mediul inconjurator. Astfel de zone se gasesc in zona lacului CUG, pe Drumul Hotilor sau C.A. Rosetti. Multe sanctiuni au fost date firmelor care depoziteaza aici, ilegal, deseuri provenite din dezafectarea cladirilor.

Adauga un comentariu