Actualitate

Moment emotionant pentru sute de elevi de gimnaziu din Iasi – GALERIE FOTO,VIDEO

Publicat: 14 sept. 2015

Deschiderea noului an scolar a venit cu un moment emotionant, organizat la Scoala GimnazialaIon Creanga” din Iasi. Aici a avut loc o manifestare oficiala, in cadrul careia a luat cuvantul prof. dr. Camelia Gavrila, inspector general in cadrul Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ). Cu toate ca, initial, reprezentantii ISJ anuntau ca deschiderea anului scolar va avea loc doar la Colegiul National, o ceremonie a fost organizata si la scoala gimnaziala mentionata.

Vezi si La Iasi a fost deschis oficial noul an scolar – FOTO

Comentarii
 • Si ce dracu cauta politienii printr copii ? E deschiderea anului scolar la scoala de politie ? Mai romanilor ati inebunit ? invitati toate puslamalele fara carte sau cu liceu la un act de cultura ? Pentru ce ? Doamna Inspector General nu era deajuns ? Bun atunci Primarul Chirica nu era deajuns ? Bun ati adus si viceprimarul. Dar nataraii din politie ce cautau oameni buni acolo ? Este deschiderea anului scolar nu locul unde isi culeg deligventii acesti ratati ai societatii care in lipsa unui loc de munca pe masura cunostintelor lor au fost primiti in politie cu BAC-ul ? Rusine pentru organizatori ! Ce sa caute Militienii ???

  • Isi aduc si ei aminte de clasele 1-4. Madalin Taranu a facut toti cei opt ani in 1-4 cu deosebit sarg. Ar mai fi facut si liceul in 8 ani dar l-au luat in politie pentru „meorite doesebuite” !!!!

 • Domnule Nichirica, minunata Doamna Inspector General, va multumim pentru intarzierea de la campania de pupincurism de la deschiderea de la Scoala Ion Creanga! Ce conteaza ca sute de copii si parinti au asteptat ca prostii? Va informez ca ati reusit sa va agravati imaginea si asa sifonata in cartier.
  Nu sunteti decat niste neocomunisti care nici macar nu-si dau seama ca le fuge pamantul de sub picioare!
  Sa va fie rusine (desi stiu ca nu aveti acest cuvant in vocabular)!

 • Dacă se invită reprezentanți ai poliție, se comentează „De ce sunt invitați miliţieni?”, dacă se invită preoți ,”De ce sunt invitați popi”(se stie foarte bine că se apelează in tot cursul anului şcolar la polițiști, atât pentru orele de dirigenție, cât si atunci când apar probleme neplăcute). D-na inspectorul general a avut un discurs foarte frumos si care s-a potrivit perfect momentului şi locului( să nu uităm că o școală generală este sub tutela inspectoratului, iar discursului unui profesor universitar îl vom asculta de 01 octombrie la deschiderea anului universitar). Felicitări cadrelor didactice, felicitări organizatorilor,felicitări copiilor,felicitări invitaților! În filmulețul de mai sus nu am auzit nici un agramat sau analfabet,asa că se văd de departe răutățile gratuite prin anumite comentarii.

 • Am fost acolo, fiind anuntati sa fim prezenti la ora 11,30. Aglomeratie, caldura si o prea mare intarziere. Doamna directoare isi merita aprecierile primite, dar monsieur Chirica n-avea ce cauta acolo, a fost un penibil, nu l-au ascultat decat cei din prezidiu si bietii copii care abia asteptau sa ajunga in clase. Pentru ce pui sute de parinti si copii sa astepte ? Pentru niste speech-uri de lemn, venite de la unele personaje de carton ? Doamna Directoare, era minunat daca faceati o deschidere simpla, asa cum a fost si inchiderea oficiala a anului scolar din vara, pentru care doresc sa va felicit. Sa speram ca in anii urmatori ne veti scuti de prezente de-astea onorante. Ne e mult mai bine fara sa le vedem fetele in direct. Sa ramana ziua deschiderii anului ceva frumos pentru toti participantii.

 • Deci WOW ! Am terminat la aceasta scoala unde profesori deosebiti m-au indrumat si mi-au fost alaturi! Din cate observ au fost invitati oameni speciali chiar si profesori de la liceul unde am terminat si anume Garabet Ibraileanu. Nota 10 si felicitari organizatorilor ! Succes si un gand bun pentru noul an scolar !

Adauga un comentariu