Actualitate

Moment inedit si interesant la Palatul Culturii din Iasi. Totul este legat de soarta impozantului monument – FOTO, LIVE VIDEO

Publicat: 27 aug. 2018

Situatia in care se regaseste cel mai important edificiu al Iasului a ajuns sa fie trecuta cu vederea de o parte a celor implicati. In ultima vreme, in vitraliile de la Turnul cu Ceas al Palatului Culturii au aparut unele fisuri tot mai vizibile cu ochiul liber. Si asta din cauza concertelor derulate tot mai des in fata edificiului, concerte care duc la o poluare fonica accentuata si la trepidatii.

Asa s-a intamplat si in urma cu cateva luni, cand in fata Palatului au avut loc mai multe concerte derulate in cadrul Festivalului International al Educatiei (FIE). Acestea au fost defasurate in partea a doua a lunii mai.

In acea perioada, au avut loc o serie de concerte pe o scena amplasata in partea dinspre bulevardul Stefan cel Mare, dar si un concert Forza Zu, care a avut loc inspre statuia domnitorului din fata palatului. Aparent, fisurile au aparut in urma zgomotului produs de concertele derulate in acea perioada si s-au amplificat si dupa concertul Forza Zu. De altfel, cei din primaria Iasi au avut o reactie intarziata si au oferit o serie de explicatii care insa nu sunt multumitoare.

In acest context, va fi organizata o conferinta de presa la Palatul Culturii, al carei principal subiect il constituie concluziile expertizei referitoare la fisurile aparute la vitraliile din Turnul cu Ceas:

"Va invitam marti, 28 august, ora 10.00, la Palatul Culturii, la o conferinta de presa, al carei principal subiect il constituie concluziile expertizei referitoare la fisurile aparute la vitraliile din Turnul cu Ceas.

Conferinta se va desfasura in Sala „Stefan Procopiu”, in spatiul Muzeului Stiintei si Tehnicii (parter)". 



loading...

Comentarii
  • Incepe razboiul anului Stratulat – Chirica. Eu votez cu Stratulat, asta calca pe „cadavre” pentru a obtine ce doreste. Este cerinta lui Popa. Hai. Cine zice Chirica? Are cineva curajul? Demonii o adora pe galbejita si cum ne aflam in vremea lor….

  • Gata! Măricel Popa trebuie sa înțeleagă ca pe asta, statul mafiot paralel a adus-o și acum statul de drept trebuie s-o demită. Dacă nu înțelege asta, va avea aceeași soarta ca ea. Destul cu impostura!!! Doamne Ajuta! Amin!

  • Voi astia doi de mai sus, doua cuvinte de la mine: ex clus!!! Maine, adicatilea azi, iasicon va anunta ca e vina lui, doar ca este in insolventa asa ca vax raspundere. Apoi, piticul culturici cu miliardul de euro va anunta ca va da bani pentru reparatii. Concluzie: vreo 2 sau 3 ani palatul va fi inchis pentru reparatii. Lectia: cum se fura milioane de euro in Romania

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit