Actualitate

Moment penibil pentru primarul Nichita, la Gala Premiilor UNITER

Publicat: 14 mai 2013
1
Invitat special la Gala Premiilor UNITER, derulata in Sala Mare a Teatrului National Vasile Alecsandri, primarul Gheorghe Nichita a fost „victima” unui moment penibil.
Astfel, unul dintre participantii care au pigmentat evenimentul cu diferite momente artistice, respectiv violoncelistul Adrian Naidin, a interpretat o creatie originala care, in refren, avea o replica referitoare la tei. Astfel, in versuri se facea o aluzie poetica la a nu se mai taia teii. In fata acestui moment, Nichita a inghitit in sec si a incercat cu disperare sa-si largeasca nodul de la cravata, inrosindu-se vizibil.
Comentarii
  • Parafrazind acel citat celebru,intr-adevar,somnul natiunii naste monstri.Sa ne fereasca Dumnezeu de un asemenea monstru.

  • tot !gala uniter fara o groaza de actori in sala sau scena !de tot rasul … in afara de 3,4 nume grele pe care le-am vazut in scena restul apa de ploaie ! si uite asa nenea Nichita n-a fost in stare sa umple sala cu nume grele doar fetisoare din Iasi.Si mai vrem s-a fim capitala europeana ….

    • Nu intelegi ca artistii nu au treaba cu individul asta???? Habar nu are de ei! Nu stie nici un nume! De aia nu are nici respect pentru artisti!

  • imposibil! nu si-a adus vagaboandele psdiste dupa el? ? nici umflatii? nici lingaii? nbici carausii de traiste? era intr-adevar momentul sa arate ca iata psdul din Iasi e nebun dupa cultura…Ca, la drept vorbind, in anii in care au stat protopiti la primarie n-au prea fost vazuti la evenimente culturale…

  • Lasa ca stie corul de babaciuni al lui madam Lupu, pensionara lui de serviciu. Artista lui preferata care ii citeste poezele si cu care cantaaaaaa la petreceri de-ti dau lacrimile…. Fi-i-ar rusine…

Adauga un comentariu