Actualitate

Moment senzational pentru elevii zecisti din Iasi

Publicat: 15 iul. 2015
1
Maine, 16 iulie, Inspectoratul Scolar Judetean (ISJ) si Primaria ii premiaza pe cei 25 de elevi din judetul Iasi, care au obtinut media 10 la examenul de Evaluare Nationala si la examenul de Bacalaureat. Festivitatea are loc in Sala Mare a Palatului Roznovanu, la ora 11:00.
„Respectul pentru performanta, aprecierea excelentei in educatie, preocuparea pentru pregatirea si reusitele elevilor nostri sunt valori si optiuni irevocabile ale comunitatii iesene, ale Inspectoratului Scolar, ale Primariei Municipiului Iasi. In ultimii ani s-a conturat o traditie importanta si un ceremonial simbolic prin care absolventii de nota 10 la examenele nationale au primit pretuirea noastra si premii pentru perseverenta, pentru curiozitatea intelectuala, pentru deschiderea si receptivitatea dovedite in raport cu stiinta, arta, cultura explorate in anii de liceu sau in cei de gimnaziu.
Festivitatea are valoarea unei recunoasteri deschise a ipostazelor umane ce pot deveni modele pentru tineri, pentru cei care inca se afla in timpul si spatiul scolii, pentru a intelege ca succesul nu este doar o problema de destin, ci se afla in datele fiintei umane ca ipostaza latenta ce poate fi descoperita si modelata”, a subliniat prof. dr. Camelia Gavrila, Inspector Scolar General.
Comentarii
Adauga un comentariu