Eveniment-Social

Moment solemn la Primaria municipiului Iasi – FOTO, VIDEO

Publicat: 01 dec. 2015
1

Municipalitatea ieseana si-a omagiat in cursul zilei de ieri cetatenii de onoare si ambasadorii, care, prin munca depusa si prin actiunile intreprinse, au adus cinste Iasului. Astfel, in cadrul unei receptii organizate la Palatul Roznovanu, incepand cu orele 17:00, administratia locala a pus la cale o seara festiva de un rafinament aparte. Manifestarile au debutat cu un scurt moment artistic, sustinut de catre elevii Colegiului de Arta „Octav Bancila”.

Acestia au intonat atat imnul tarii, cat si o selectie de piese traditionale. Printre inviatii care au fost prezenti la receptia organizata de catre Primaria Iasi s-au numarat generalul Nicolae Tonu, IPS Teofan, Mitropolit al Moldovei si Bucovinei, Alexandru Zub, Abraham Ghiltman,  Ovidiu Lipan Tandarica, dar si unul dintre fostii lideri ai municipiului si judetului, in persoana lui Constantin Simirad.

„Ma bucur din suflet de faptul ca am adunat aici cetatenii de onoare ai Iasului, academicieni, parlamentari, ambasadori si fete bisericesti. Sunt nespus de mandru sa fiu roman si sa impartasesc acest sentiment cu iesenii”, a declarat Mihai Chirica, primarul municipiului Iasi. Evenimentul s-a bucurat de un real succes, la final cei prezenti fiind invitati sa serveasca un pahar de sampanie si sa se infrupte din preparatele extrem de fine, comandate de catre administratia locala.

Click aici pentru a vedea imagini foto, video de la eveminent.

Comentarii
  • Ce cauta animalul blajut acolo?Analfabetii ce manevreaza bani multi si relatii ma reprezinta pe mine?De ce nu sunteti atenti la cine se baga pe usa?

  • ACEST CORUPT CARE A RAMAS IN LOCUL LUI NICHITA,ESTE MAI SMECHER DECIT CREDEM. LASA-NE IN PACE CU TEOFAN ,CORUPTUL SI HOTUL SI CU SIMIRAD ,COMUNISTUL..CHIRICA ,IESENII MAI VOR SI ALTCEVA,MAI VOR O VIATA DECENTA,LOCURI DE MUNCA,AUTOSTRADA,CURATAREA CLASEI POLITICE CORUPTE, GRADINITE,LASA-NE CU OMOGIERILE CORUPTILOR SI HOTILOR.

  • Dar omul de cultură de ciuperci Liviu Apetroaie cum de nu e? Mai chemați-l și pe el ca apoi să aibă mai multe motive, decât are deja, să doarmă prin boscheți :))

  • Ce cauta iar ,,onorabilul Simirad,, acolo? Ce realizari marete are in IASI? Ne-a facut numai de ras cu furaciunile si marlaniile lui. Asta in puscarie ar trebui sa stea pentru cat a napastuit IASUL. Nu are nicio realizare notabila, numai prin furaciuni si constructii de rahat va ramane in istoria IASULUI.Ar trebui sa stea langa Nechita caruia i-a fost mentor.

Adauga un comentariu