Cancan ultimă oră

Moment stânjenitor pentru Smiley: „Când o să vadă el pozele cu mă-sa din Playboy, o să-i rupă pe ăia la școală”

Publicat: 18 mart. 2021

Moment stânjenitor la noua emisiune online moderată de Smiley. Invitat în prima ediție a show-ului, Mihai Bobonete a făcut o gafă colosală, punând-o într-o lumina defavorabilă pe Gina Pistol. Cum a reacționat Smiley?

Mihai Bobonete și Răzvan Fodor au fost primii invitați ai noii emisiuni online a lui Smiley „8,8 și ceva, FIX”. Cei trei bărbați au discutat despre rolul pe care îl întruchipează de acum cântărețul, acela de tată. Printre povești, Bobonete s-a scăpat cu o frază stânjenitoare la adresa Ginei Pistol, chiar de față cu iubitul ei Smiley.

„Dacă o să aveți un băiat, că Gina n-a greșit. Când o să vadă el pozele cu mă-sa din Playboy, o să-i rupă pe ăia la școală”, a spus Bobonete, în spirit de glumă, evidențiind faptul că băiatul, pe care l-ar putea avea cuplul, s-ar mândri cu mama lui. Smiley a râs la cele spuse de actor.

„O să vezi cât de importantă este întâlnirea cu fiica ta și cât de mult o să vrei să ajungi acasă. Nu există lucru mai important și asta o s-o retrăiești în tot ceea ce faci ca proiecte”, i-a mai spus Mihai Bobonete lui Smiley.

Răzvan Fodor, sfaturi de parenting pentru Smiley

Și Răzvan Fodor, tată de fată, a avut câteva sfaturi bune pentru Smiley în „munca” de părinte pe care o va avea de acum înainte.

„Trebuie să te gândești la relaxarea și sănătatea ei, a mamei, la cap. Trebuie să-ți împarți timpul în așa fel încât să aibă răgaz, să aibă o zi a ei. Tot pentru Gina, fă-ți o bolceguță de complimente.”, i-a spus Răzvan lui Smiley.

Smiley şi Gina Pistol au devenit părinții unei superbe fetițe

Gina Pistol este şi ea deosebit de fericită, de când a devenit mama pentru prima dată. Chiar dacă s-a chinuit cu problemele de sănătate, după ce a rămas însărcinată, vedeta abia aştepta să îşi strângă în braţe primul ei copil.

„Aşa începe fericirea. Suntem deja 3. Fetiţa noastră s-a născut astăzi, este sănătoasă, are 3,230 kg şi 51 cm lungime, iar medicul nostru ne-a spus că este perfectă. Mulţumim pentru toate gândurile şi urarile. Revenim cât de curând cu veşti, imediat ce vom fi în stare”, a transmis Gina Pistol pe reţelele de socializare, în data de 9 martie 2021.

Adauga un comentariu