Sport

Momente cumplite pentru Ovidiu Hategan! Dupa meciul Olanda – Germania a izbucnit in lacrimi: „A cedat si a inceput sa planga, pentru ca mama lui a murit”

Publicat: 20 nov. 2018
1

Fundasul olandez Virgil van Dijk, starul lui Liverpool, l-a consolat pe ”centralul” aradean Ovidiu Hategan, imediat dupa meciul Olanda-Germania 2-2. ”Mama lui a murit recent. I-am spus sa fie puternic si l-am felicitat pentru ca a arbitrat foarte bine. E putin, dar sper sa-l ajute”. 

De-abia se incheiase meciul de la Gelsenkirchen. Virgil van Dijk era fericit, capitanul marcase in ultimul minut golul egalarii, iar Olanda era in Final Four, printre cele mai bune patru echipe ale Ligii Natiunilor.

Cand a vrut sa-i stranga mana arbitrului, a observat ca Ovidiu Hategan trece prin momente dificile.

"Centralul" aradean avea lacrimi in ochi. Nu din cauza prestatiei sale. A facut o alta partida foarte buna, la fel cum au fost toate in Europa in acest sezon. Stoperul lui Liverpool i-a spus cateva cuvinte si l-a imbratisat.

Putin mai tarziu, la zona mixta, reporterul televiziunii Fox Sports l-a intrebat ce s-a intamplat. Si Van Dijk i-a povestit.

Inca era emotionat.

"Omul s-a concentrat la joc, apoi, la sfarsit, a cedat si a inceput sa planga, pentru ca mama lui a murit. I-am zis sa fie puternic si l-am felicitat pentru ca a arbitrat foarte bine. E putin, dar sper sa-l ajute".

Gestul jucatorului batav a impresionat lumea intreaga, fiind apreciat si de ziaristi, si de fani, pe retelele de socializare.

Mama lui Ovidiu Hategan a decedat in spital, ieri, dupa o perioada de suferinta. Arbitrul in varsta de 38 de ani a aflat teribila veste la pauza, dupa cum stabilise cu familia.

Dumnezeu sa o odihneasca!

Adauga un comentariu