National

Momente de COSMAR pentru niste tineri aflati la un majorat

Publicat: 06 apr. 2015
1
O cabana din Prisaca Dornei, comuna Vama, in care 23 de tineri se distrau la un majorat a fost cuprinsa de flacari. Pompierii au reusit sa intervina la timp, doar un minor de 17 ani lovindu-se la antebratul drept. 
Militarii Detasamentului de pompieri Campulung Moldovenesc au intervenit, in noaptea de sambata spre duminica, in jurul orei 00.30, au intervenit cu doua autospeciale si o ambulanta SMURD pentru localizarea si stingerea unui incendiu izbucnit la o cabana din satul Prisaca Dornei, comuna Vama. In momentul izbucnirii incendiului, in interiorul cabanei erau 23 de tineri din zona Campulung Moldovenesc, cu varste cuprinse intre 17 si 20 de ani, precum si trei adulti, intre 35 si 45 de ani.
La sosirea echipajelor, ardea acoperisul din lemn, cu invelitoare din tabla si peretele din jurul cosului de fum, existand pericolul de propagare la intreaga cabana si la anexele acesteia. Unul dintre tineri, in varsta de 17 ani, a suferit un traumatism la antebratul drept. Pompierii paramedici SMURD i-au acordat primul ajutor medical, dupa care l-au transportat la spital. Incendiul a fost stins la ora 03.05. Au ars circa 30 de metri patrati din acoperis si 12 metri patrati din perete.
Adauga un comentariu