Titlurile zilei

Momente de groază în cabinetul unui medic din Iași! Doctorul a fost amenințat cu cuțitul pentru că a refuzat să se deplaseze la domiciliul pacientului! Întreg scandalul, surprins de camerele de luat vederi

Publicat: 19 oct. 2021
Un medic în halat alb și un bărbat cu un cuțit în mână
Un individ a fost pedepsit de către judecători, după ce a făcut scandal în cabinetul unui medic veterinar

Un individ care a făcut un scandal cât casa în cabinetul unui medic din Iași a fost pedepsit de judecători. Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au condamnat recent pe Andrei Stolniceanu la 1 an și 6 luni de închisoare, cu suspendare, pentru amenințare și distrugere. Anchetatorii spun că individul a intrat înarmat cu un cuțit și a început să lovească în birou și în laptop, într-un acces de furie

Momente de groază în cabinetul unui medic din Iași! Un doctor veterinar ieșean a fost amenințat cu cuțitul în propriul cabinet! Agresorul a început să dea cu arma în birou și în laptop. Întreg scandalul a fost surprins de camerele de luat vederi. Astfel, un individ care a făcut un scandal cât casa în cabinetul unui medic din Iași a fost pedepsit de judecători. Magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au condamnat recent pe Andrei Stolniceanu la 1 an și 6 luni de închisoare, cu suspendare, pentru amenințare și distrugere.

„Instanța îl obligă pe inculpat să îi plătească părții civile Paula C.P. suma de 3.000 de lei, cu titlu de daune materiale. Ia act că persoanele vătămate T.U. și E.U. nu au formulat pretenții civile în cauză. Confiscă de la inculpatul Andrei Stolniceanu cuțitul folosit la săvârșirea infracțiunii, ridicat de către agenții de Poliție”, au afirmat judecătorii ieșeni.

Andrei Stolniceanu, acuzat că a făcut scandal în cabinetul unui medic veterinar din Iași

De remarcat este faptul că sentința nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Procesul lui Andrei Stolniceanu (37 de ani) a început pe data de 1 martie 2021. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au trimis în judecată pentru amenințare și distrugere. În ceea ce privește acuzația de tulburarea ordinii și liniștii publlice, anchetatorii au dispus clasarea cauzei. Asta, după ce ieșeanul fusese reținut, timp de 24 de ore, între 29 și 30 ianuarie 2021.

„În ziua de 29 ianuarie 2021, în jurul orei 12:45, inculpatul a intrat în sediul cabinetului veterinar aparținând SC Sante Vet SRL și a amenințat cu moartea și cu acte de violență fizică persoanele vătămate, având asupra sa un cuțit cu care gesticula violent, lovind cu acesta într-un birou și într-un laptop și cauzând astfel un prejudiciu de aproximativ 3.000 de lei”, au menționat procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

Ieșeanul, băut bine, a mers chitit să facă tărăboi

La scurt timp de la incident, oamenii legii au fost chemați la locul scandalului, pentru a aplana conflictul. Polițiștii ajunși la fața locului au identificat agenții de securitate care îl reținuseră pe autorul faptei, respectiv pe Andrei Stolniceanu, aflat în stare avansată de ebrietate și care, văzând oamenii legii, a încercat să arunce cuțitul pe care-l avea asupra lui. Dus la audieri, ieșeanul a recunoscut comiterea faptelor.

„Inculpatul a declarat că este client al cabinetului veterinar și că, în ziua de 29 ianuarie 2021, a încercat să-l sune pe medicul veterinar la numărul pe care l-a primit de la acesta, însă nu i s-a răspuns. Pentru că era sub influența băuturilor alcoolice, s-a enervat foarte tare.

A mers la cabinetul veterinar pentru a-i cere socoteală și a luat asupra sa și cuțitul pe care l-a găsit pe o bancă pe care a consumat băuturi alcoolice. Acesta i-a reproșat persoanei vătămate că nu i-a răspuns la apelurile telefonice, a adresat amenințări cu moartea și cu acte de violență persoanelor vătămate și a lovit cu cuțitul în birou și într-un laptop. În timpul agresiunii, persoana vătămată a reușit să apese butonul de panică, care era conectat la firma de securitate. Întreaga activitate infracțională desfășurată de către inculpat a fost surprinsă de camerele de supraveghere amplasate în interiorul cabinetului veterinar”, au mai spus oamenii legii.

De altfel, în timpul procesului, ieșeanul a recunoscut săvârșirea faptei așa cum este descrisă în actul de sesizare, și-a exprimat acordul de a presta muncă neremunerată în folosul comunității și de a despăgubi partea civilă cu suma solicitată și a cerut ca judecata să aibă loc pe baza probelor adunate în cursul urmăririi penale. Contactat telefonic, medicul veterinar ieșean a spus că întreg scandalul a izbucnit de la o cățelușă gestantă.

„Domnul respectiv era client al cabinetului și avea o cățelușă gestantă. Atunci, eu nu eram în cabinet. Dumnealui s-a enervat pentru că medicul care era atunci acolo a refuzat să meargă la domiciliul său. Doctorul i-a explicat că nu se poate deplasa, deoarece avea clienți în cabinet”, a spus ieri medicul veterinar Paula C.P.
Comentarii
Adauga un comentariu