Titlurile zilei

Momente de groază la poarta unui centru social din Bucium. Un angajat al CJ Iași și o minoră, implicați într-un scandal mușamalizat (Exclusiv)

Publicat: 08 apr. 2021
Imagine cu o agresiune a unei fete minore
Scandal la poarta centrului social din Bucium din cauza unui angajat al CJ Iași care ar fi agresat o minoră

Un conflict pornit la poarta unui centru social din Bucium a ajuns să fie ținut la secret. Un angajat al CJ Iași a avut o dispută cu o minoră din centrul respectiv, totul fiind însă lăsat de izbeliște de toate părțile implicate. Acuzatul principal a negat

Scandal uriaș la poarta unui centru destinat minorilor, de la marginea municipiului Iași, gestionat de Consiliul Județean. Unul dintre angajații unei instituții subordonate Consiliului Județean Iași a ajuns să fie luat la ochi după o agresiune asupra unui copil care locuiește în centrul respectiv. Totul s-a întâmplat la începutul lunii martie 2021 și nu a fost făcut public până acum. Petru Nicolau, șef de tură în cadrul Direcției Județene de Pază și Protecție (DJPP) Iași, a avut un conflict cu o fată ce locuiește în Centrul pentru Servicii Sociale Bucium. Scandalul a fost însă mușamalizat, mai ales că soția inspectorului DJPP lucrează la centrul respectiv de câteva zeci de ani.

Scandal la poarta centrului pentru minori din Bucium

Petru Nicolau este angajat la DJPP Iași de câțiva ani. Acesta a fost angajat al Ministerului Afacerilor Interne (MAI) și de mai mulți ani a ieșit la pensie din sistem. A rămas cu serviciul de la DJPP, unde se ocupă cu „inspecțiile” pe teren asupra agenților instituției. La începutul lunii martie 2021 a ajuns la centrul unde lucrează soția sa, unde a avut un conflict cu o minoră. Aceasta era în zona centrului alături de prietenul său și s-ar fi interpus în drumul lui Nicolau. Martorii care au asistat la scenă au arătat că între cei doi ar fi existat și un conflict fizic, lucru negat însă de Petru Nicolau.

„Nu am avut niciun conflict nu nimeni. Sunt tată, am nepoți, nu agresez pe nimeni. Lumea mă cunoaște. Nu am avut nicio treabă. Am ajuns acolo cu mașina, am văzut doi tineri pe stradă și am semnalizat și claxonat să se dea la o parte”, a susținut Petru Nicolau, șef de tură al Direcției Județene de Pază și Protecție din cadrul Consiliului Județean Iași.

Reacția inspectorului DJPP după scandalul din Bucium

Nicolau susține că la mijloc este o răzbunare a fostei conduceri a Direcției și că se simte hăituit.

„Nu este nimic adevărat. Nu bat lumea pe stradă, nu am bătut pe nimeni. Soția mea lucrează la centru și a avut numai calificative foarte bune. Dacă ar fi fost conflicte acolo, alta era situația. Eu în ziua respectivă am semnalizat ca orice participant la trafic și i-am spus fetei să se dea la o parte. Nu a fost nicio bătaie. Acolo erau mașini parcate pe ambele părți și cum nu am avut cum intra, a început acea discuție între noi”, a mai spus Petru Nicolau.

În schimb, Andreea Corodescu, șefa centrului din Bucium, nu a răspuns apelurilor telefonice ale redactorilor „BZI” pentru a oferi un punct de vedere.

Momentul scandalului a fost ținut la secret

Camerele de supraveghere de la centru bat spre poarta unde ar fi avut loc incidentul. Însă până acum situația nu a mai fost luată în calcul de nimeni din zonă, astfel încât totul a fost ținut la secret. Petru Nicolau a fost implicat la începutul anului într-un scandal-monstru cu fosta conducere a Direcției. Acesta și-ar fi luat zile bune de concediu medical în timp ce a fost văzut de nenumărate ori prin oraș sau județ. În plus, a devenit mâna dreaptă a noului director interimar, Dănuț Podea, un personaj controversat, care a mai fost șef la DJPP și în trecut.

Dispute necontenite la Direcția de Pază a județului

Situația de la centrul social din Bucium nu este singura în care au fost implicați cei de la Direcția de Pază a județului. Tocmai actualul director, Dănuț Podea, a fost parte a unui scandal-monstru în urmă cu circa 8 ani, după ce s-a bătut în plină stradă cu unul din angajații instituției. Acesta a ajuns din nou director interimar la DJPP Iași, spre nemulțumirea unei părți dintre angajați. Aceștia arată că oameni precum Podea, Nicolau sau Adrian Chifu, alt fost director, îi hărțuiesc, îi pun la alte munci decât cele pe care trebuie să le facă și multe altele. Și aceste chestiuni au ajuns la Consiliul Județean Iași pentru a fi verificate de către actuala conducere a instituției.

Comentarii
 • Un sistem de rahat….dupa ce ai iesit la pensie din MAI…relativ tanar…si incasezi si o caciula de bani pensie….te mai angajezi si la stat…unde mai incasezi alta ‘cușma’ de bani,in loc sa lasi loc la persoane tinere sa-si faca un viitor.Pai daca tot erai bun de munca..de ce nu ai ramas in MAI…sau ..mergi la privat si lucreaza pana nu mai poti ca nu are nimeni nimik cu tine….Legi de rahat+oameni ‘mici’= Mizeria Româneasca

 • Un sistem de rahat….dupa ce ai iesit la pensie din MAI…relativ tanar…si incasezi si o caciula de bani pensie….te mai angajezi si la stat…unde mai incasezi alta ‘cușma’ de bani.Normal era sa lasi loc la persoane tinere sa-si faca un viitor.Pai daca tot erai bun de munca..de ce nu ai ramas in MAI…sau ..mergi la privat si lucreaza pana nu mai poti ca nu are nimeni nimik cu tine….Legi de rahat+oameni ‘mici’= Mizeria Româneasca

 • De asta nu mai avem tineret în țara.
  Toti hotii care o lucrat în MAI.sunt reangajati cînd es la pensii pe salarii destul de mar iar unul cinstit și corect nu gasește de lucru datorita acestor hoti care au lucrat în MAI.
  RUȘINE SA VA FIE HOȚOLOR DIN MAI.

 • TOTI CARE O LUCRAT ÎN MAI SI O EȘIT LA PENSIE O FOST NIȘTE HOTI SI ÎN CONTINUARE TOT HOTI SUNT PENTRU CA ASA ESTE SISTEMUL DIN MAI.

 • Adica vrei sa zici cumva ceva de rau de cei din MAI iesiti la pensie care acum sunt sefi la politia locala si cumuleaza pensia mare cu salariul mare de la stat ? Asta vrei sa spui ? Pai ba baietas, la politia locala toti au facultate, mastere, nu-s usor de condus, trebuie sa ii veghezi in timp ce aia fac performanta ! Ia nu mai lansa acuzatii din astea nefondate, ce daca omul are pensie de la 48 de ani si mai munceste la stat pentru inca un salariu baban ? Tu nu stii cat de complicat e sa pazesti gheretele de pe pietonal ca sa nu le sparga noaptea minorii si sa le bea sucul !

 • Bai Lucaci, cat ai platit articolul? Te doare pe tine in c…. de copchii, tu vrei razbunare ca ai fost dat afara de hot, bandit, sacal ce esti. O jigodie MAPN-ista care trambitezi peste tot ca nu ti-ai scos aia 25000 euroi dati lui Chirila. Sa aduci gardul furat inapoi la unitate hotule. Te-a dat Nicolau in gat si te razbuni. Sa platesti benzina furata. Au facut salariatii directiei petitie jigodie cum ii luai acasa sa-ti lucreze in curte, zabalosule. Nu mai esti var cu Orban, nu te mai tine Chirila, ordinarule, te razbuni pe un om care te-a dat in gat cu toate ordinariile, sifiliticule. Podea a fost batut de alta l….trista de-a lui Chirila, ca si tine, de teparul directiei, Tofan. La puscarie cu tine, hotule, cu toate rapandulele tale angajate pe euroi.

 • Kostele ,curățenie cu racletă de oțel.sa rămână totul curat.cere ajutorul de la IRIS. Doar dacă nu te simți solidar cu borfași,ca.deh,ești și tu din “familie”

 • Centrul ăla nu aparține de DGASPC????? Imbecilul de la CJ care se ocupă de toate sesizările astea e toarșul milițian rezervist Felician Petrea, un țugurlan cu urma de la caschetă vizibilă pe chelie,el trebuie ăntrebat.Bineînțeles și cuplul de mari comici ai DGASPC ului ,Ion Florin și Ioan Ticu,șpăgarii de lux ai clanului bugetarilor din Iași,adevărata mafie la DGASPC,trăiește…conflicte,violuri,bătăi,orgii cu minorele și minorii din centre se produc zilnic doar că batista e mare cât să acopere toate țambalele.

 • Romanel nu tie dor de frigiderele pline de carne de la statiea meteo acum mai maninca p..la bani nai cuturita nu mai biea wuschi surge la bibiron .Stoicescu hot corrupt ai luat bani de la baeti dna sasi faca stories

 • Tortionarule de nicolau care bateai oamenii din bucium cand erai sectorist,ma tii minte? Bai recunoasteti copilul pe care il ai facut in bucium ca seamana leit cu tine. Ce treaba ai cu copii bai frustratule si ce cautai acolo? Erai in drum spre casa lui podea sa-i duci dreptul? Florea si chifu mai puneti oamenii sa va sape santuri? Chifule dormi bine noaptea? Ca am auzit ca esti mare sef pe aeroport ti-ai pus rasadurile si barabulele in pamant cu agentii de pe aeroport ? Bai pensionarilor nu va este rusine sa va bateti joc de oameni? Autoritatile nu vad ce clica de mafioti se afla acolo? De ce nu faceti curatenie ?

 • Tu iesti Lucaciule…..n-or sapat oamenii destul la tine-n curte si scrii la casetuta…borfas spagar. Ce treaba are Chifu, ba, asta-i plecat de 1000 de ani de la paza, tu ai fost dat afara jigodie, de hot ce erai si acum te razbuni pe Nicolau.

 • Bai salareat. Chifulet este reangajeat de 5 ani si este mare sef inspector si mai nou sef de sef. Si acusa o sa ajunga inapoi director. iel ieste un baet bun si oamenii tine la iel
  Ase sa nu te ei de iel ca io am fost jandar ka iel

 • „Comisarul’ Nicolau un idiot fără margini un fost plutonier fără carte ajuns paznic. Direcția de oaza a cj cloaca de jigodii violatori ce trebuie desfiinta. Rușinos pt cj.

 • Pai Alexe cu cine sa tina? Cu Florin Ion cu care a batut palma sa-l mai tina 2ani pana la pensie. Se duce de mana cu el in inspectii pe la centre si totul e bine si frumos cand inspectia e anuntata. Cum sa se bage el in viesparul ala de incompetente de la Directie care fac totul pe interes, pe mana cu asistentii maternali si asistentii de la comune in detrimentul copiilor. Dosare facute din birou, interese personale, orgolii, minciuni, ducere in eroare cu buna stiinta a instantelor si Florin Ion semneaza ce i se baga sub nas. Si Alexe si Danga se multumesc cu ce le spune Florin Ion &Co. Si se scapa unii pe altii. Nici o schimbare laCJ, astia sunt mai rau ca Maricel Popa.

 • Bai Lucaci, te mănâncă DNA și nu știi cum sa te scarpini în cur decât cu alte articole BZI? Cam cât dai de articol, javra?
  Nu ți-a ieșit faza cu Nicolau, nu ți-a convenit ca a avut unul tupeu sa zică Stop mârșaviilor tale și te răzbuni doar cu articole de kkt?
  Altceva?
  Ceva concret ce poți sa zici?
  Hai ca ești jenant de penibil de-acum
  Da de ce nu zici ce ai făcut tu cât și fost la conducerea direcției, cât ai furat și cât ai agresat și chinuit salariații?
  HAI MARȘ!

 • Roman ce pula mea maninci bani nai rate ai casa pula esti un boschetar la aeroport nu mai calci dna te va face bine si pe Stoicescu copilu lu Chirila jegurilor as dea scamosu in voi vati schimbat religiile futivas in gura

 • Vad ca s-a starnit cuibul de viespi. Bai militianule cat ai de gand sa-ti mai bati joc de oameni? cat o ne mai ameninti prin posturi si sa ne jignesti ca suntem paznici si ca tu esti cineva si ca ai relatii sus puse . De ce nu spui ca ai dosar penal pentru purtare abuziva si abuz in serviciu, ca ameninti oamenii si ii muti dupa bunul plac si cu complicitatea lui danut . uite ca nu o sa ne fie frica si o sa spunem tot ce ai facut. te mai duci noaptea acasa sa dormi si sa suni la baza daca sunt probleme in loc sa stai la serviciu? credeti ca o sa mai tina mult golania asta? Oamenii stau si ingheata de frig pe aeroport fara caldura si chifu cu florea fac legea si stau la caldura. conducerea c.j.ce face? bai noi va aducem banii de salarii si nu voi,parazitilor.

 • voi stiti cat muncesti un POLITIST local???? se sta in frig, ploaie cu haine incomode, voi pana la ce varsta puteti munci in conditiile astea?

 • Bai voi vedeti ca de fiecare data cand e un articol despre vreun bugetar sunt 100 de comentarii? Cam asta fac panaramele in loc sa munceasca.

 • ORDINSRULE DE LUCACI AI FACUT NUMAI RAU INSTITUTIEI TE-AI BUFNIT CU DASTARUL ÎNTR-UN CAP DE POD FIIND BAUT AI LUAT AGENTI LA LUCRU ACASA SI TAI CONSTRUIT BECI ȚI-AU PUS PAVELE AU LUCRAT VIA SI LIVADA NUMAI DE BINELE INSTITUTIEI NAI AVUT TIMP AI CREIAT NUMAI CONFLICTE SI NAI PLATIT NIMIC VA VENI VREMEA CIND VEI PLATI NIMIC IN VIATA NU RAMINE NEPLATIT JIGODIE ORDINARA

 • Ce prost esti bai Roman. Pupincurist, slugă, oportunist si lingau. Postezi de la sase dimineata comentarii din zece in zece minute, doar doar te ia cineva in seama. Tu nu realizezi cit esti de penibil? Chiar ai crezut ca la pregatirea ta de zece clase te pune Lucaci director dacă îi umpli portbagajul cu plocoanele de la aeroport?

 • Din toate comentariile care le văd mai sus,îmi dau seama câți analfabeți functionali aveti în această instituție că altcineva nu are cine să comenteze decât angajații si frustratii din frunte! O instituție plină de pensionari cu scheme pe ei care nu le mai ajunge nimic,vă certați ca niste martalogi nerușinați si stricați imaginea acestei instituții DJPP Directia Județeană de Pază și protecție! Noi în loc să creștem în fața altora noi descreștem din cauza acțiunilor pensionarilor frustrați,Parerea mea e că ar trebuie să fie dați afară toți pensionarii din această instituție cu ajutorul unei petiții online care sa fie trimisă mai departe,să fie dați afară atât din domeniul de frunte al instituției cât și din angajati,fiindcă deja dețin o pensie,să lase loc tinerilor să lucreze si angajatilor care încă nu au atins vârsta de pensionare să lucreze!! Noi trebuie trebuie să fim în rând cu alte instituții de stat respectate in aceasta țară,nu vă este rusine ceea ce faceți??? Va certați de la ciolan ?? Pentru ce ? Pentru simplul fapt sa fiți si voi cineva ? Întrebarea mea,nu ati fost „cineva” destul la timpul vostru în aceasta institutie ? Oferiți acest drept unor oameni noi non’pensionari care pot oferi competențe! *Aduc la cunoștință faptul că în această instituție sunt deja oameni de respectat care nu meritau sa iese pe tușă din cauza nesătuilor de pensionari care au vrut funcțiile de frunte! Care e inteligent se prinde la cine m-am referit!
  (Chiar a-și dori ca cei de la CJ iasi să ia niste masuri din ceea ce am spus mai sus si sa-i aud cu urechile mele,stimați x and y angajati,șefi,etc .. am luat măsuri în ceea ce privește aceasta institutie,ne cerem scuze în numele acestei instituții si al pensionarilor flămânzi dupa venit dublu !! Totul a fost resetat din temelii !!
  „O zi bună va doresc”

 • Roman cit ai jetmanit oamenii dna scrie pe fruntea ta hotule fututeas in git de la Boz Citi miei ai luat ai vrut so futi pe Chichirau dar nu to mers BOSCHETAR nai casa nai masa tata natural ce nebun te a facut sobolan

 • Roman!Gunoi ce ieșiți vorbește în numele tău nu a Djpp iași. Se vede de la o poștă ce infecții ieșiți, te referi la rebutul de Lucaci.

 • Roman! Gunoi ce ieșiți vorbește în numele tău nu a Djpp iași. Se vede de la o poștă ce infecții ieșiți, te referi la rebutul de Lucaci.

 • La dna o spus tot baeti date cu putina crema pe la cur bosketar ce esti si betiva aia de femeie era sefa Sincer boschete ai future pe Mihaela is zi ipotentule

 • ORDINARULE DE ROMAN vad ca ai comentat la adresa colegilor tai ca sunt niste analfabeti.Acesti „analfabeti cum ii numești tu ti-au cărat ANI întregi mei de Paste,brînza,vin,preparate din porcul DE Crăciun saci de făină DE grâu și CEI care nu aveau produse și-ți dădea bani ȘI tichete de vacanta.

 • In continuarea comentariului DE mai sus te anunț că sunt rapoarte de la toti acei analfabeti ȘI au declarat tot ceea ce ti-au adus ȘI motivul ptr care i-ti carau.Iar CIND o sa te întorci din concediu o sa dai si tu cu sub semnatul despre cele relatate de ANALFABETI DE parca tu ai avea mari studii.

 • Mâncaț la căcat împotriva lui Roman până o sa ajungeți grași ca niste porci …da voi nu vedeti câte a facut animalele alelalte care sunt acuma la sefie si apara pensionari..Futulen dumnezeu mami lor de gheauri.. mâncati căcat ca o luat la treaba lucaci oameni,dar chifu no luat oameni la treaba în pula mea ? Ăstialalț no luat la treabă? Curvelor cu 2 fețe..acum repede uitați..stuchivar mâțele

 • Ce a făcut Român și LUCACI în INSTITUTIEI na făcut nimeni au CREIAT dezbinarea, ură, ȘI numai care le făceau favoruri cu daruri erau oameni lor restul erau tratati ca niste sclavi.

 • Ti-ai pus analfabeti sa raspunda la COMENTARII?Vezi ca sunt probe împotriva ta….Revizuesteti vocabularul deștepteptule ce esti destept.Du-te la LUCACI acasa sa te puna majordon ca ȘI așa ai fost sclavul lui toata viata.Ai uitat CIND îl servea -i DE Revelion avea-ti muzica orchestrată de ANALFABETI cum le spui tu……SLOGOI ORDINAR…..

 • Vai de capu tău ..tu anonim ăsta macar să-ți spui numele sa stiu cine dracu iti baga prostii in cap cu găleata
  ASCULTAȚI toți faraoni si toți ipocriți !!

 • CHIAR și eu care scriu ti-am cărat destule CIND nu ti – am mai cărat mai frecat cum ai vrut tu in toate posturile posibile răspunde la comentariile adresate TIE la obiect ca toti colegi stiu ce șpagă esti JIGODIE.

 • FLOREA HOTULE TU SI TATA ILEANA NISTE CURVE FLOREA MERGEAI CU HDI IN DELTA LA PESCUIT FUTUTEAS IN GIT CU STIREA LU CAP ALB PODEA MUISTILOR AFARA CU VOI SUS TOFAN EL VA POATE FUTE BINE IN GURA

 • Cat de prosti puteți fi, Roman și Lucaci va este frica? Hoții dracului, ați furat toată instituția și acuma va tremura cursul? O sa va regulat în cur amândoi la pușcărie! O sa i sugi sula lui Lucaci spagarul, și lui Nicolau, și lui Florea, și la toți cei cărora le ai pretins șpăgi și plocoane!

Adauga un comentariu