International

Momente de placere intensa ce a costat-o propria viata. INCREDIBIL ce a patit o tanara din Germania

Publicat: 31 mai 2016
O tanara din Germania a vrut sa aiba momente de placere intensa si a reusit, insa acest lucru a costat-o viata. O nemtoaica de 24 de ani a fost gasita fara suflare, in baia locuintei sale. Tanara tocmai se distrase la o petrecere si a decis sa termine termine seara cu o doza de placere. A reusit, dar pretul platit a fost imens.
Tanara a murit de prea multa placere si a fost gasita cu jucaria sexuala langa ea. Legistii au ajuns la concluzia ca orgasmul i-a provocat o „hemoragie meningeala, urmare a unei rupturi de anevrism cerebral”. Cu alte cuvinte, presiunea arteriala i-a fost brusc marita, ceea ce a dus la un atac cerebral.
„La nivel global, se estimeaza ca frecventa mortii subite in timpul activitatilor sexuale este de 0.6 – 0.8%. Dar probabil exista un mare numar de cazuri neraportate, intrucat partenerii ascund imprejurarile in care a survenit decesul, iar medicii nu cer un examen post mortem”, a explicat Dr Constantin Blanke-Roeser, de la Universitatea din Hamburg, cel care a dezvaluit cazul.


loading...

Adauga un comentariu