Cancan ultimă oră

Momente emoționante pentru Vulpița! Pentru cine s-a rugat aceasta la biserică

Publicat: 14 iul. 2020

Ajunsă acasă la Blăgești, Veronica a făcut o vizită la biserică, acolo unde la cunoscut pe Viorel. Pentru cine s-a rugat Vulpița în fața altarului! Veronica a ajuns în urmă cu doar câteva zile acasă la Blăgești, iar printre treburile din gospodărie, tânăra a mers și la biserică, acolo unde îl cunoscute pe soțul ei, Viorel! Pentru cine s-a rugat Vulpița în fața altarului!

Pentru cine s-a rugat Vulpița în fața altarului! Veronica, în genunchi la biserică!

Veronica weekendul trecut acasă la Blăgești, după ce la finalul săptămânii trecute și-a luat rămas bun de la București. Tânăra a pășit încrezătoare în gospodăria familiei sale și a ținut să precizeze că nu își mai dorește să vină la Capitală! Imediat ce a ajuns la părinți, aceasta a fost pusă la masă, dar a doua zi, cu noaptea-n cap, Vulpița s-a apucat de treabă. A început să spele hainele, să facă curat, dar a mers și la biserica din sat pentru a se ruga.

Locul are o mare importanță pentru Veronica, mai ales că acolo l-a cunoscut și pe soțul său, Viorel, care cânta în biserică în acel timp.

”M-am rugat pentru familie, pentru fetiță și pentru Viorel, îi va prinde bine. Acum sunt mai ușurată!”, a spus Veronica.”

Aceasta a spus mai multe rugăciuni în fața altarului și a sărutat toate icoanele din biserică, după care împreună cu mama sa au mers la cimitir acolo unde au curățat mormintele bunicilor săi.

Mirela Vaida a recunoscut adevărul despre cazul Vulpița de la Acces Direct: „o minciună”

”Celebritatea” Vulpiței din Vaslui esste legată, indiscutabil, de emisiunea ”Acces Direct”, moderată de Mirela Vaida. În această emisiunea a început povestea televizată a soților Stegaru, iar controversele s-au ținut lanț și, în ultimă instanță, au contribuit la creșterea audienței.

Mirela Vaida recunoașate că încă se întreabă cum de a ”prins” atât de bine povestea Vulpiței din Vaslui și este de pprere că succesul i se datorează acesteia. Și asta în pofida faptului că totul a debutat cu o… minciună spusă de Vulpiță, cea referitoare la un viol a cărui victimă ar fi fost. Dar iată că problemele Vulpiței i-au determinat pe mulți telespectatori să nu rateze emisiunea, chiar dacă s-a ajuns și la reclamații trimise către CNA sau amenzi.

”Asta mă întreb şi eu în fiecare zi. Nu ne-am așteptat să prindă povestea ei, cred că autenticitatea acestei istorii, spusă pe înțelesul tuturor, este succesul acestei Vulpițe. Noi aducem oameni ca ei mereu la Acces Direct. Este o emisiune cu preponderenţă despre oamenii simpli, cu probleme ca ale lor, despre care nu se ştie mare lucru sau care nu primesc ajutor. Cazul Vulpiţei a fost un fenomen pe care nu mi-l pot explica, sau poate că pot, aşa cum şi-l explică fiecare român”, spune Mirela Vaida.

”Ce a reuşit Vulpiţa este inexplicabil”

Mirela Vaida spune că de 14 săptămâni se află pe primul loc în clasamentul audienței cu emisiune ”Acces Direct”, iar ceea ce a ”reușit” Vulpița din Vaslui este ”inexplicabil”. Lumea vrea să afle amănunte despre Veronica și Viorel Stegaru, chiar dacă au trecut deja 3 luni de când aceștia au apărut prima oară pe post.

”E vorba despre povestea lor. Care a început cu o minciună din partea Vulpiţei şi care a dezvoltat apoi o întreagă telenovelă în faţa telespectatorilor, care s-au adunat în număr de milioane în fiecare zi. După 3 luni, lumea încă este interesată de ei. Ce a reuşit Vulpiţa este inexplicabil. Nişte oameni simpli care şi-au complicat viaţa într-un mod la care nu se aştepta nimeni. Că lumea se uită, ne-o arată cifrele. Suntem lideri incontestabili de audiență de 14 săptămâni, pe toate segmentele de public”, a declarat Mirela Vaida pentru viva.ro.

Adauga un comentariu