Diverse

MOMENTE ESENTIALE din viata lui Dan Diaconescu

Publicat: 30 aug. 2013
4

1967 – Se naste la Caracal Dan Diaconescu. Medicii i-au prevestit un viitor glorios de escroc in momentul in care au observat ca poate plinge extrem de convingator, fara pauze. Parintii sunt putin ingrijorati. Copilul e atit de slab, incit vinzatorii de mezeluri din oras il pun pe un taler al balantei pentru a cintari 300 de grame de parizer.

1972 – Dan Diaconescu ar vorbi mai mult, daca nu i-ar fi jena sa deschida gura. Din pacate, are mai putini dinti de lapte decit ceilalti copii. Face eforturi colosale ca acest defect sa nu-i stirbeasca popularitatea.

1974 – Moment jenant in prima zi de scoala. Parintii il imbraca din greseala intr-o uniforma scolara galbena. Colegii de clasa il sfatuiesc, mai in gluma, mai in serios, sa-l bata pe Doru Octavian Dumitru si sa-i fure sacoul ala rosu din petice, la care ar merge perfect o cravata cu steagul Americii.

1979 – Isi tine colegii si profesorii cu sufletul la gura, dupa ce o fata din clasa de la el dispare fara urma in recreatia mare si nu mai vine la ora de matematica. Principalul suspect e colegul de banca, despre care toata lumea crede ca a imbirligat-o sa chiuleasca. Din pacate, nu exista probe concludente in acest sens, dar Dan Diaconescu devine foarte popular emitind ipoteze fanteziste.

1987-1988 – Dan Diaconescu face armata in cadrul unei unitati militare de prizonieri de razboi. Invata lucruri extrem de importante, precum cind e mai bine sa te predai: inainte de inceperea ostilitatilor sau dupa ce ai apucat sa tragi?

1989 – Participa la revolutia din decembrie, ca bat de steag. A devenit celebra imaginea caracaleanului care flutura drapelul romanesc in vint, tinandu-l strins pe Dan Diaconescu de glezne.

1990 – Ajunge in Capitala. Cind ii vad gura stirba, noii lui cunoscuti il iau la misto: „Ce, ma, esti din Caracal, acolo unde s-a rasturnat caruta cu stomatologi prosti?”

Iunie 1990 – Incepe sa umble prin zona Pietei Universitatii, pentru a fi batut de mineri si a avea astfel o scuza pentru dintii lipsa. Trei studenti ajung la spital, dupa ce un miner ii snopeste in bataie folosindu-l pe Dan Diaconescu pe post de bita.

1999 – NATO intervine in Serbia. Dan Diaconescu se ofera sa cumpere Kosovo, pentru a-i salva pe albanezi.

2000 – Infiinteaza postul OTV, prima televiziune care se prinde si pe lumea cealalta.

2002 – OTV isi pierde licenta. Postul continua sa emita pe lumea cealalta si pe mai multe planete locuite dintr-o galaxie invecinata.

2009 – In campania electorala, DD il invita pe Basescu, desi anuntase in repetate rinduri ca are un dinte impotriva lui.

2010 – Dan Diaconescu e arestat. Ajunge repede in libertate, dupa ce un gardian il arunca afara, exclamand: „Ia, uite, frate, a cazut o gratie inauntru!”

Adauga un comentariu