Cancan ultimă oră

Momente grele pentru Călin Geambașu: „Azi ar fi fost ziua ta, surioară!”

Publicat: 29 ian. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Călin Geambașu trece din nou printr-o dramă fără margini. În fiecare an, în ziua de 29 ianuarie, artistul își aduce aminte cu mare durere în suflet de Mălina Olinescu, buna lui prietenă, despre care s-a spus în repetate rânduri că i-ar fi chiar soră. Se spune că timpul care trece ne face să mai uităm durerile, însă Călin Geambașu nu o uită niciodată pe Mălina Olinescu și îi aduce un omagiu în fiecare an. Călin Geambașu și Mălina Olinescu au fost prieteni extrem de buni. La un moment dat s-a spus că cei doi ar fi fost chiar frate și soră, însă adevărul nu s-a mai aflat, dat fiind faptul că artista s-a sinucis la vârsta de numai 37 de ani.

Timpul a trecut, dar Călin Geambașu nu și-a uitat niciodată prietena, iar în fiecare an, pe 29 ianuarie, când ar fi trebuit să o sune și să-i spună „La mulți ani” Mălinei Olinescu, artistul postează mesaje triste, cu trimitere către ea. Astăzi, regretata Mălina Olinescu ar fi împlinit 46 de ani, dar la numai 37 a decis că este mai bine pentru ea să plece din această lume. Pe contul său de Facebook, Călin Geambașu a postat un mesaj trist, în memoria artistei. ”Azi ar fi fost ziua ta, surioară!”, a scris Călin Geambaşu pe contul său de Facebook, alături de o melodie pe care a cântat-o, la un moment dat, alături de regretata Mălina Olinescu.

Mălina Olinescu și-a pus capăt zilelor pe 12 decembrie 2011

Regretata artistă Mălina Olinescu s-a sinucis pe 12 decembrie 2011, aruncându-se de la etajul 6 al blocului în care locuia. Se pare că aceasta suferea de depresie, după ce trecuse, în anul 2007, printr-un divorț dureros. Pentru că nu a găsit persoana potrivită care să-i ridice moralul și care să împărtășească aceleași sentimente pe care le simțea ea, Mălina Olinescu și-a pus capăt zilelor, lăsând în urmă, în lumea artiștilor, un mare gol și o durere imensă.

Adauga un comentariu