Cancan ultimă oră

Momente grele pentru Gabriela Cristea și soțul ei, Tavi Clonda. Prezentatoarea TV a ajuns cu fetița ei, Iris, la spital

Publicat: 25 apr. 2022
Gabriela Cristea
Gabriela Cristea a ajuns cu fetița ei, Iris, la spital

Momente grele pentru Gabriela Cristea și soțul ei, Tavi Clonda. Cei doi au fost nevoiți să meargă de urgență la spital, chiar de Paște. Prezentatoarea TV a mărturisit în cadrul emisiunii pe care o prezintă Mireasa-Capriciile iubirii ca fost nevoită să meargă cu fetița ei Iris la spital din cauza problemelor de sănătate Iată ce a pățit micuța ei!

Gabriela Cristea și soțul ei, Tavi Clonda, au trecut prin momente grele, asta după ce a fost nevoie să meargă de urgență la spital din cauza problemelor de sănătate pe care fiica lor cea mică, Iris, le-a avut, chiar de Paște.

Gabriela Cristea a ajuns cu fetița ei, Iris, la spital

Ediția din această seară de la Mireasa -Capriciile Iubirii a fost cu adevărat una specială, asta fiindcă Tavi Clonda a venit cu cele două fetițe, Iris și Victoria, în platou.Gabriela Cristea este cea care a ciocnit ouăle cu micuța ei, Iris, iar prezentatoarea TV a mărturisit că a trecut prin momente dificile, asta după ce fiica ei cea mică a fost nevoită să meargă de urgență la spital deoarece a făcut febră, dar și o indigestie mai gravă

”Noi suntem niște părinți extremi de responsabili și la fiecare Paște și Crăciun trebuie să ajungem cu una dintre ele la spital. De data asta s-a întâmplat cu Iris, care a avut febra și a făcut o indigestie un pic mai gravă. Acum de abia are voie să mănânce și ar mânca orice”, a declarat Gabriela Cristea în cadrul emisiunii pe care o prezintă la Antena Stars.

Gabriela Cristea a mărturisit la Mireasa-Capriciile Iubirii că de fiecare dată de sărbători se confruntă cu astfel de probleme și este nevoită să apeleze la medici. În prezent, micuța ei s-a făcut bine și a fost alături mamei ei în ediția din această seară.

Gabriela Cristea a petrecut Paștele alături de familia ei

Gabriela Cristea împreună cu soțul lui, Tavi Clonda au petrecut Paștele în familie, dar și cu prietenii apropiați. Prezentatoarea TV a avut parte de momente frumoase alături de cei dragi și s-a bucurat din plin de toate momentele petrecute împreună cu ei.
Adauga un comentariu