Cancan ultimă oră

Momente grele pentru Oana Roman: „Pur și simplu s-a prăbusit la pământ”

Publicat: 02 sept. 2020

Oana Roman a trecut printr-un moment greu după ce fiica sa, Iza, a înghițit heliu în timp ce se juca cu un balon. Vedeta a relatat întâmplarea îngrozitoare pe Instagram.

Oana Roman, momente de panică. Fiica ei s-a prăbușit la pământ

Oana Roman a povestit pe Instagram cum fiica ei a amețit și a fost la un pas de leșin după ce a înghițit heliu. Atenția vedetei și o doză de noroc au ajutat-o pe micuță să nu se lovească atunci când s-a prăbușit la pământ.

„Iza a desfăcut un balon și a înghițit heliu și a amețit atât de tare încât pur și simplu s-a prăbusit la pământ”, a spus Oana Roman.

„Abia am reușit sa o prind ca să nu dea cu capul de ceva. Așa că nu lăsați copiii să înghită heliu, pentru că le crează o amețeală foarte puternică”, a completat aceasta.

„O neatenție de 30 de secunde poate costa mult”, a mai precizat vedeta.

Vedeta a tras un semnal de alarmă

Întâmplarea a făcut-o să tragă un semnal de alarmă pentru toți părinți. Fosta prezentatoare TV a avertizat mamele și tații să nu îi lase pe micuți să înghită heliu, fiind o substanță care le creează amețeli puternice.

De altfel, Oana Roman nu este ocolită de astfel de probleme. Izabela a speriat-o și înainte de sărbătorile de iarnă din 2019. Aproape de Revelion, vedeta a fost nevoită să se interneze în spital cu fiica ei, întrucât micuța avea febră mare, care nu scădea cu ajutorul niciunui medicament.

„Vacanța noastră de iarnă nu a mai început. Isa a făcut febră 40 și nu a cedat la nici un medicament . Ne am întors la București, deși ajunsesem la munte, și ne-am internat la @******.romania pentru tratament și analize. Doriți-vă sănătate! Atât!”, a scris Oana atunci pe Instagram.

Oana Roman, dezvăluiri incredibile despre divorțul lui Alin Oprea de soția sa

Oana Roman a făcut dezvăluiri incredibile despre divorțul lui Alin Oprea de soția lui. Aceștia din urmă s-au despărțit după o căsnicie de 23 de ani. Oana Roman spune că Alin Oprea și-a iubit foarte mult soția, însă faptul că Larisa a plecat în Anglia cu copiii a fost un factor decisiv în despărțire.

Oana Roman, dezvăluiri despre divorțul dintre Alin Oprea și soția sa. Cine este de vină, de fapt

Știrea că Alin Oprea divorțează după 23 de ani a picat ca un trăsnet în showbizul românesc. Acum, despre cei doi ies la iveală tot felul de informații date de către apriopiații cuplului. Una dintre aceste cunoștințe care s-au decis să vorbească este Oana Roman. În opinia acesteia din urmă, vinovată de destrămare ar fi Larisa, soția cântărețului.

„Eu cred că 99% dintre femeile care divorțează spun această frază. Nu mi se pare ceva ieșit din comun. Toate spun la fel. (…) Eu îl știu pe Alin. Nu am mai vorbit demult cu el. Sunt prietenă și cu Tavi Colen. Foarte bună. Eu știu că acolo au fost tensiuni când s-a destrămat trupa. (…) Ea ar fi fost cauza principală a spargerii trupei Talisman. Ea l-ar fi influențat pe Alin să nu mai colaboreze cu Tavi deși ei erau într-o perioadă de mare-mare succes”, a spus Oana Roman.

Alin Oprea și-a iubit mult soția

Totodată, Oana Roman a ținut să precizeze cât de mult și-a iubit Alin Oprea soția și este de păîrere că ruptura s-a produs înaintea plecării la Londra a Larisei. Aceasta a plecat cu copiii la studii.

”A iubit-o foarte mult, a ținut cont de sfaturile ei. Erau foarte frumoși. Momentul în care ea a decis să plece cu copiii, a făcut clar că acolo a fost o ruptură mai veche. Nu pleci așa peste noapte (chiar dacă este vorba despre studiile copiilor). Și eu am intrat la o școală importantă în Paris și nu a venit nimeni după mine. Nici măcar mama.

Oana Roman îl înțelege pe Alin Oprea

M-am dus singură, frumos. Există cămine speciale foarte ok unde stau (adolescenții minori care studiază în afară). Eu nu pot să-mi permit să speculez. Mă dar lași un bărbat singur, o lună, două, trei, cinci, șapte, nouă. Pe bune acum. Un an? La ce te aștepți? E bărbat. E încă tânăr. Nu știu ce să zic. Nu știu dacă e adevărat sau nu, dar așa, omenește, gândind din afară. Stă bărbatul ăla singur atâta timp?”, a mai spus fiica lui Petre Roman.

Adauga un comentariu