Stiri si curiozitati

Momente grele pentru Simona Gherghe. Ce se intampla cu fetita ei 

Publicat: 04 oct. 2019

Viata de mama nu este usoara, iar Simona Gherghe stie cel mai bine acest lucru. Daca scapa de o problema, apare alta si tot asa. Frumoasa vedeta o tine dintr-o grija in alta, insa este in stare de orice pentru copiii ei.

Fetita Simona Gherghe este bolnava

La fel s-a intamplat si de aceasta data, cand fetita Simonei Gherghe s-a imbolnavit din nou. Chiar daca micuta a fost racita, in urma cu ceva timp, acum, iata, s-a imbolnavit din nou. Ana a fost dusa la gradinita incepand cu aceasta toamna si, probabil, acolo in comunitate, s-a imbolnavit din nou.

Simona Gherghe este o mama grijulie si are mare grija de felul in care o ingrijeste pe micuta ei, pentru ca nu cumva micutul Vlad sa raceasca si el. Tocmai pentru ca situatia sa nu se agraveze, Simona Gherghe i-a pus micutei sale o masca speciala pentru a-l proteja pe fratiorul ei.

"Ana mea, racita iar", a scris Simona Gherghe pe Instagram. Chiar si asa, Simona Gherghe este constienta ca solutia pentru ca cea mica sa se faca bine nu este sa o tina doar in casa, astfel ca, seara, a profitat de faptul ca parintii ei sunt la ea, astfel ca au iesit impreuna la plimbare.loading...

Adauga un comentariu