Actualitate

Momente incredibile într-o localitate din România! Un consilier local rupe tăcerea: Am trăit să o văd şi pe asta! USR-PLUS votează cot la cot cu PSD

Publicat: 11 mai 2021
Siglele USR și PSD
USR și PSD votează cot la cot în mai multe consilii locale din România

Momente tensionate în toată țara după ce USR-PLUS pare să facă alianță în consiliile locale cu cei din PSD, partid blamat de mai toţi liderii USR-PLUS. Un lider și consilier judeţean al PNL rupe tăcerea şi publică un caz în care USR-iștii votează cot la cot cu cei din PSD.

Vorbim despre consilierul judeţean Marian Popoiu care acuză faptul că, în municipiul Codlea din Brașov există o alianță funcţională intre USR-PLUS și… PSD.

USR votează cot la cot cu PSD

Marian Popoiu dezvăluie faptul că în municipiul Codlea din Brașov cei din USR-PLUS fac alianţa cu cei din PSD. Liderul PNL face acuzaţii dure spunând că votul bugetului nu este întâmplător mai ales că, conform acestuia, cei din USR-PLUS au primit la schimb un post destul de important din partea celor de la PSD:

„Am trăit să o văd şi pe asta…La Codlea, USR votează tot ce dictează PSD…ce oare a dus la transformarea asta ideologică? Să fie postul de director la Servicii de Gospodărire Măgura Codlea argintul care a înclinat balanţa?”, a scris liderul municipal PNL pe pagina sa de Facebook.

Liderul PNL povesteşte faptul că cei din USR-PLUS au renunţat la proictele promise în campanie pentru a nu afecta bugetul propus de cei de la PSD:

„Printre altele, USR a beneficiat de votul nostru pentru a aloca suma suplimetara de 100.000 Lei către proiectele dânşilor, un suport gratuit, pentru numeroasele lor proiecte din campanie. Din păcate au renunţat la această sumă, că nu cumva să afecteze bugetul roşu pentru care au bătut palma cu noii parteneri, altădată huliţi…PSD”, a mai scris Marian Popoiu.

La Iași se întâmpla acelaşi lucru

La Iași, lucrurile nu stau diferit. Vorbim despre faptul că cei de la USR-PLUS au ales să boicoteze bugetul municipiul Iași împreună cu cei din PSD. De altfel, consilierii municipali au căzut în ridicol după ce iniţial şi-au votat amendamentele dar au respins bugetul iar ulterior, în şedinţa de ieri, 10 mai 2021, consilierii USR-PLUS Iași nu şi-au mai votat nici amendamentele. De aici poate apărea întrebarea logică despre motivul real pentru care aceştia nu votează bugetul, dacă e să ţinem cont că nu sunt siguri nici dacă ceea ce au propus ei este corect.

De altfel, la nivel de județ nu este prima oară când USR-PLUS alege să facă alianță cu PSD. S-a întâmplat și în cazul bugetului județului Iași care a fost adoptat doar cu sprijinul PNL-PMP, PSD și USR-PLUS votând împotrivă.

În altă ordine de idei, în mai multe ședințe extraordinare ținute în Consiliul Local Iași, cei din USR-PLUS și PSD și-au arătat frăția votând la fel pe mai multe spețe inclusiv în alocararea de fonduri pentru echipa de fotbal Politehnica Iași.

Comentarii
Adauga un comentariu