Magazin

Momente tensionate la nunta Sandrei Stoicescu! Vezi ce s-a intamplat!

Publicat: 08 oct. 2013

Alessandra Stoicescu si-a unit destinele cu alesul ei, Sergiu Mircea Constantinescu, dar ca la orice nunta, prezentatoarea nu a scapat de emotiile care vin cu pregatirile unei ceremonii.

Mireasa si-a dorit un buchet de margaritare, dar cum nu e sezonul acestor flori, Alessandra a comandat florile de la o florarie care i-a spus ca le va aduce din Olanda. Insa, in urma unei incurcaturi, s-a trezit fara buchet si a trebuit sa il inlocuiasca in ultimul moment, scrie click.ro.

„Contrar aparentelor, Sandra e o femeie foarte fragila si delicata. Si-a dorit sa le arate asta la propria nunta celor care, poate, o cunosc mai putin. Asta i-a cerut si lui Razvan Ciobanu cand au discutat despre rochia pe care urma sa o poarte. În tot acest context, buchetul din margaritare era, pur si simplu, perfect, sunt flori care o reprezinta, intr-un fel, pe Sandra. A comandat un astfel de buchet la o florarie care i-a promis ca va aduce florile din Olanda si ca vor arata superb. Dar in ziua nuntii s-a trezit fara buchet din cauza unei incurcaturi la furnizorul din Olanda al florariei la care se facuse comanda”, a povestit o prietena de-a Alessandrei pentru ziarulring.ro.loading...

Comentarii
Adauga un comentariu