Local

Momentul accidentului îngrozitor a fost filmat de camerele de supraveghere! Iată cum șoferul scapă TIR-ul de sub control și distruge totul în cale, în zona Bucium – VIDEO

Publicat: 08 sept. 2020
accidnet TIR în Bucium
Momentul accidentului îngrozitor a fost filmat de camerele de supraveghere! Iată cum șoferul scapă TIR-ul de sub control și distruge totul în cale, în zona Bucium

Momentul accidentului îngrozitor a fost filmat de camerele de supraveghere! Iată cum șoferul scapă TIR-ul de sub control si distruge totul în cale, în zona Bucium.

Conducătorul autocamionului a intrat cu TIR-ul în casa unei familii. În curte se aflau o fetiţă în vârstă de 3 ani cu bunica sa.

Momentul accidentului îngrozitor a fost filmat de camerele de supraveghere

Din nefericire, fetiţa de doar 3 ani şi şoferul TIR-ului au decedat, suferind mai multe leziuni cranio-cerebrale incompatibile cu viaţa. Conducătorul autocamionului a fost zdrobit între cabină TIR-ului şi casa alăturată.

Bătrâna Rodica P., în vârstă de 67 de ani, a suferit escoriaţii la nivelul calcaneul strâng şi gambei strângi, de la crengile trase de TIR, refuzând transportul la spital.

„Accident rutier, în Bucium, un TIR a intrat în casă, unde se afla un copil, fetiță, în curte cu bunica, de 3 ani. Aceasta a suferit leziuni cranio-cerebrale incompatibile cu viața. Șoferul TIR-ului a fost zdrobit între cabina TIR-ului și casa alăturată. Doamna Rodica P., 67 de ani (bunica) prezintă escoriații la nivel calcaneu stâng și gamba stângă (de la crengi trase de TIR). Fără alte mărci traumatice. Refuză transportul la spital.”, a declarat prof. dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU SMURD Iași.

Trupurile neînsuflețite ale fetiței de 3 ani și a șoferului TIR-ului înmatriculat în județul Constanța au fost ridicate și duse către Institutul de Medicină Legală Iași.

La faţa locului s-au deplasat de urgenţă un echipaj de poliție, Detaşamentul D1 de pomperi, o autospecială de descarcerare grea, un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă, Detaşamentul D2 de pompieri cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o autospecială CPI, un echipaj de prim ajutor, un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Iaşi.

Potrivit autorităților, conducătorul cobora șoseaua Bucium, moment în care a pierdut controlul volanului intrând într-o locuință.

Circulația în zonă a fost blocată, formându-se cozi pe câțiva kilometri. Echipa E-on lucrează la o țeavă de gaz ruptă de autocamion.

Urmărire ca în filme pe străzile Iaşului. Un conducător auto nu a oprit la semnele polițiștilor și a intrat într-un stâlp

Urmărire ca în filme, 6 septembrie 2020, la Iași. Conducătorul unui autoturism marca Volkswagen Polo nu a oprit la semnele polițiștilor rutieri. Cu mai multe echipaje de Poliție pe urmele lui, bărbatul continua să apese pedala de circulație.

Acesta a fost urmărit de autorități pe străzile din Nicolina, CUG, Bularga, Podu Roș, până când şoferul a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un stâlp pe podul din zona Mircea.

Forțele de ordine au fost nevoite să tragă cel puțin 20 de focuri de armă pentru a-l opri pe teribilist. Bărbatul a fost prins în cele din urmă și dus la secția de poliție. Oamenii legii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate motivul ce a stat la baza gestului ieșeanului.

Accident rutier în Mircea. Un șofer a gonit 7 kilometri pe străzile din Iași cu Poliția pe urme

Urmărirea a avut loc pe circa 7 kilometri. Forţele de ordine au tras nu mai puţin de 30 de focuri de armă, potrivit autorităților.

Poliţiştii l-au observat cu avariile puse la ora 3 dimineaţa. Întrebându-l dacă are nevoie de ajutor, bărbatul a răspuns că este urmărit de cineva. Oamenii legii i-au precizat să coboare din autoturism, acesta refuzând și fugit de la fața locului.

Poliția o pornit în urmărire cu două autospeciale, iar tânărul, de 33 de ani, a lovit de mai multe ori una dintre mașini, rezultând vătămarea unui organ al legii. Teribilistul nu se află sub influenţa băuturilor alcoolice. În acest moment se aşteaptă rezultatele testului pentru droguri. Pe numele bărbatului s-a deschis un dosar penal pentru ultraj.

Comentarii
 • unde dracu va grabiti nenorocitilor? cati bani e o viata de om ? dar doua ? dar o mie ? ?pt ce goniti ca nebunii ? ca tot in mormant ajungeti , numai ca mai devreme. si nenorociti si pe altii. tot un tirist a spulberat femeia de pe trecere la targu frumos. azi un copil nevinovat a murit.. nu si-a trait viata. din cauza unui nebun. si el tot in fundul gropii . grabiv ar moarte ca nu va mai saturati s-o faceti pe zmeii pe shosele…

 • Ipoteze 1. Viteză excesivă 2. Adormit la volan, deschis ochii în ultimul moment, ca să redreseze. 3. Defecțiune tehnică. Venea, pur și simplu prea tare. Presupunând că șoferul nu era nici beat, nici nebun, nici nu adormise la volan, înclin să cred că a fost defecțiune tehnică, mai precis că l-a lăsat sistemul de frânare. Adică sistemul de direcție încă îi funcționa, trâgând de volan, să proptească mașina în ceva, s-o oprească; probabil că și-a dat seama că nu mai avea frâne la cam 500 -1000 m. mai la deal, din moment ce avea asemenea viteză. Mai cred că a ales impactul cu o casă, deoarece, dacă ar fi continuat să ruleze cu viteză la vale, spulbera tot ce-i ieșea în cale, făcând și mai mulți morți și schilozi. Oricum, singura cale de a dovedi e expertiza tehnică judiciară. Acolo se operează exclusiv cu știință, cu cu cașchete agramate.

 • Înclin să cred c-a fost defecțiunea sistemului de frânare. Mai avea control asupra direcției, a ochit ceva în care să se oprească, sperând c-o să reziste impactului (gardul de piatră), și a procedat. Mai văd c-a pierdut remorca – probabil la încălecarea unui șanț de beton. Norocul celor din casă c-a pierdut remorca, fiindcă, dacă avea masa inerțială încă mai mare, probabil că-i vizita direct în sufragerie sau în dormitor. Dumnezeu să-l ierte pe copil.

 • Trebuie refăcut întregul traseu, de pe creasta Buciumului și până jos, la Triumf, cu clinometrul în mână, iar acolo unde se întrevede posibilitatea ca mașinile grele, scăpate de sub control, să intre în casele oamenilor, trebuie făcute parapete groase, din beton armat. Unde anume ? În locurile unde se observă probabilitate maximă pentru așa ceva. Însă, cum urbea și drumurile ei sunt conduse de inși care au rumeguș în loc de creier, una ca asta nu se va întâmpla. Adevărul e că nu de multe ori, pe dealul Buciumului, un tir poate să scape de sub control. Doar o singură dată și bine.

 • La al catelea TIR zburat de pe drum suntem in Bucium? Anual se moare acolo, cum drumul ramane la fel, si primarul la fel, unica solutie care o vad functionand e sa te muti… De ce kkt ai vrea sa stai langa drumu ala?

 • Ce nenorocire!!!!
  Putea să se ducă stânga, poate se opre prin copacii ăia…
  A mizat pe faptul că-l va frâna gardul și s-a dus prin el ca prin brânză.

 • casandra , sist de franale la tiruri e gandit ca la tren, daca pierzi preiunea , se franeaza . e gandit tocmai ca sistem suplimentar de siguranta.

 • Imi aduc aminte cu groază că in anul 1982 am rămas fără frane la o cisternă de 22t coborând Buciumul . Norocul nostru a fost că era dimineata pe la ora 5,nu era atata circulatie și mașina s-a oprit tocmai la statia Peco .Ar trebui inchisa circulația pentru mașinile grele .

Adauga un comentariu