National

Momentul in care SOTUL si SOTIA MOR in apele Jiului. Mai multi pescari au filmat totul si s-au intrecut in glume. ATENTIE VIDEO 18+

Publicat: 17 iun. 2014
1

Incident tulburator pe raul Jiu, in judetul Dolj. Un barbat de 47 de ani si sotia lui de 45 au murit luati de ape, in momentul in care incercau sa traverseze de pe un mal pe celalalt, cu doua carute.

Scena, extrem de dramatica, s-a petrecut sub privirile mai multor pescari. Unul dintre ei chiar a filmat si a facut tot soiul de glume, fara sa realizeze ca bietii oameni se prapadeau.

Citeste si: EMOTIONANT: Un copil de 12 ani a vrut sa-i salveze viata unui prieten, dar a murit inecat

Cei doi soti au hotarat sa treaca Jiul cu doua carute legate la un singur cal, iar un pescar s-a oferit sa ii ajute.

Animalul a fost singurul care a simtit pericolul si a refuzat sa inainteze pentru ca apa crestea simtitor. In acel moment barbatul mai tanar incepe sa loveasca animalul iar carutele mai mult plutesc. In atelajul din urma, sta speriata femeia in varsta de 45 de ani, potrivit stirileprotv.ro.

La un moment dat, situatia scapa de sub control, iar apa le ajunge pana la gat. Atelajele se dezmembreaza si ajung cu rotile in sus. Cu toate acestea cei trei nu dau inapoi.

Citeste si: IRONIE. Un scafandru a murit INECAT

In disperare de cauza, tanarul dezleaga animalul iar ceilalti doi fac eforturi sa ramana la suprafata. In secunda imediat urmatoare vine viitura.

Abia acum cei de pe mal se trezesc la realitate si dau alarma. Zadarnic i-au cautat toata seara alaturi de pompieri. Abia dimineata au descoperit trupurile fara viata ale celor doi soti.

Citeste si: Un copil s-a inecat in raul Barlad, dupa ce a incercat sa spele un catel

„Erau in crengi. Doar un pantof se vedea, al lui, si la un metru in alta creanga, agatata si ea”, spune o localnica.

Doar tanarul si calul au supravietuit acestui episod dramatic.

Adauga un comentariu