National

Mona Pivniceru, MUTATA la CCR? Ministrul Justitiei va fi inlocuit de ieseanul Tudor Chiuariu, cercetat penal

Publicat: 11 mart. 2013
1

Surse din interiorul PSD si PNL au declarat pentru HotNews.ro ca Valer Dorneanu si Mona Pivniceru vor fi sustinuti de social-democrati si de liberali pentru a fi numiti judecatori la Curtea Constitutionala.

„Exista discutii in USL pentru cele doua posturi de judecatori la CCR. PSD il sustine pe Valer Dorneanu, iar liberalii intentioneaza sa o propuna pe Mona Pivnceru”, au declarat sursele citate. Mandatul a trei judecatori expira in iunie. Este vorba Axinte Gaspar, care a fost numit de Presedintie, Aspazia Cojocaru de Camera Deputatilor si Ion Predescu, din partea Senatului.

Contactat de Hotnews.ro, Valer Dornenu a declarat: „Au existat discutii, dar cata vreme nu exista o propunere oficiala in acest sens nu doresc sa fac comentarii”. Valer Dorneanu este adjunct al Avocatului Poporului.

In locul Monei Pivnicieru la ministerul Justitiei, liberalii intentioneaza sa-l propuna pe Tudor Chiuariu, insa varianta nu este sustinuta de PSD, in special de Victor Ponta. Sursele citate sustin ca daca premierul Ponta nu accepta propunerea PNL s-ar putea merge si pe varianta unui tehnocrat.

Pana la ora publicarii acestei stiri, Mona Pivniceru nu a putut fi contactata.

Comentarii
Adauga un comentariu