Celebritati

Moni nu are nici o sansa sa devina model in SUA

Publicat: 13 feb. 2011

A trecut mai bine de o luna de când Moni nu mai da nici un semn de peste Ocean. Cum nici pe site-ul agentiei Elite nu apar înca pozele ei, se pare ca sotia lui Iri cam bate pasul pe loc în trâmbitata cariera de model. Click! a stat de vorba cu doi dintre cei mai exigenti barbati din industria frumusetii despre sansele vedetei în SUA.

Daca în România, scandalurile si viata controversata i-au ridicat mult tariful Monicai, si la prezentari de moda, si la emisiuni TV, iata ca în America nu tine deloc aceasta figura. Necunoscuta în Los Angeles, Moni (23 de ani) trebuie sa dea din coate pentru a se afirma ca model, însa, momentan, nu s-au vazut roadele.

Daca în septembrie 2010 ne anunta, bucuroasa, ca a semnat un contract cu prestigioasa agentie Elite, iata ca nici acum nu-i vedem pozele si numele pe site-ul respectiv.

De fapt, Liviu Ionescu, managerul agentiei MRA, si unul dintre cei mai activi colaboratori cu Elite Los Angeles, ne-a spus ca sansele ca Monica sa prinda contracte sunt minime.

În decembrie 2010, Monica Columbeanu a realizat un pictorial pentru revista Touch Argentina. Totusi, în afara filmuletului de pe You Tube, de la sedinta foto, n-am reusit sa gasim mai multe fotografii sau indicii.

Tot în acea perioada, sotia lui Irinel Columbeanu a mai realizat câteva fotografii pentru ambasada Argentinei, fiind îmbracata în tinute sobre, cu sacouri, camasi si fuste lungi. Recent, ea a mai fost inclusa într-o prezentare de moda semnata Lorena Sârbu, o românca stabilita în SUA.

Aceasta si-a lansat o noua colectie la Beverly Hills si, din prietenie, i-a întins Monicai o mâna de ajutor.loading...

Adauga un comentariu