Magazin

Moni s-a intors in Romania ca sa-si viziteze fiica – FOTO

Publicat: 10 nov. 2012

Miercuri seara, Monica s-a hotarat spontan sa vina in Romania, profitand de faptul ca are dreptul sa petreaca acest weekend cu fetita ei. Iritata probabil de atacurile fostului ei sot, aceasta a decis sa-si i-a revansa si a iorganizat o vizita fulger in Romania.

Judecand dupa bagajul mic, probabil ca Monica nu va sta foarte mult in tara. Avionul ei a aterizat in jurul ore 00.30, iar fosta doamna Columbeanu a parasit aeroportul o jumatate de ora mai tarziu. Imbracata in negru, obosita, dar evident fericita, Moni ne-a declarat ca se simte bine in America, dar ca, acum, important este ca a venit sa-si vada fetita si ca va petrece timp pretios cu ea. Aceasta arefuzat sa comenteze zvonurile conform carora si-ar fi scos silicoanele si s-a oferit sa-l ajute pe Irinel cu bani, daca vreodata va fi nevoie. Iar asta, pentru ca este tatal fiicei ei.

Se pare ca Moni a luat legatura cu Irinel inca dinainte de a parasi Statele Unite si au stabilit deja programul de vizitare pentru urmatoarele zile. Cel mai probabil Moni va merge la Izvorani sa o ia pe Irina, asta, daca Irinel nu i-o va trimite pe micuta cu soferul.

sursa: cancan.roloading...

Adauga un comentariu