Magazin

Moni si Iri se impaca?! Uite ce declaratii soc face Monica Gabor!

Publicat: 18 mai 2012
1
Monica Gabor a mai indulcit tonul de la o vreme. Aflata in Romania pentru a petrece mai mult timp cu fiica ei, Moni a dat de ineteles ca regreta despartirea de omul de afaceri cu care are un copil, scrie Libertatea.ro.
„A fost o relatie foarte frumoasa care s-a schimbat intre timp. Poate ca n-am stiut sa primesc schimbarile care survin intr-o relatie asa cum ar fi trebuit sa o fac. Acum am inteles ca intr-o relatie pasiunea scade si creste, iar acest lucru nu ar trebui sa fie hotarator in terminarea unei relatii”, a spus Monica Gabor la Kanal D, la emisiunea Cancan TV.
Mai mult, se pare ca Irinel nu ar fi un barbat atat de malefic, cum il descrisese de la divort incoace: „De fiecare data cand am avut nevoie de ajutor, el a fost acolo. De fiecare data cand am fost atacata, a fost acolo. In timpul casniciei noastre a fost o relatie foarte frumoasa„, a marturisit fosta doamna Columbeanu.
Fosta „scorpie” de la Izvorani a recunoscut ca schimbarea radicala de comportament fata de fostul ei sot se datoreaza unor prieteni care au facut-o sa realizeze cat de mult a gresit fata de Irinel. Totodata, Monica a lasat de inteles ca lucrurile nu mai sunt la fel de roz in ceea ce priveste relatia cu Mr. Pink, marturisind ca, momentan, ea si milionarul chinez au luat o pauza unul de la altul. „Deja am ales-o pe Irina. Oricum, vorbim despre doua iubiri total diferite. Pink ma sustine. Stie cat de fericita sunt cu fetita mea. Venirea mea in Romania este de bun augur si pentru el. Asa se poate concentra pe afacerile lui, pe care le pune pe planul doi atunci cand sunt eu acolo”, a mai tinut sa precizeze Monica Gabor, potrivit Libertatea.ro.
Comentarii
Adauga un comentariu