Mozaic muzical

Monica Anghel a luat COVID. Ce spune Corina Chiriac: “Doamne, ce veste!”

Publicat: 24 sept. 2021
Corina Chiriac in tinerete
Corina Chiriac a ramas socata la auzirea vestii ca Monica Anghel are coronavirus

Corina Chiriac a avut o prima reacție după ce a aflat că Monica Anghel a luat COVID. În ultima perioadă tot mai mulți artiști s-au infectat cu noul coronavirus. Zilele trecute Theo Rose anunța pe rețelele sociale că s-a îmbolnăvit din nou, după ce în trecut a mai trecut o dată prin boală.

Cântăreața Monica Anghel și-a anunțat fanii de pe rețelele sociale că s-a infectat cu virusul SARS-CoV-2,chiar dacă are făcute ambele doze de vaccin.

„Sunt vaccinată cu ambele doze si cu toate acestea tot am facut covid…aveti grija de voi”, spune Monica Anghel pe pagina sa de socializare.

Ce spune Corina Chiriac despre Monica Anghel

Artista a postat o fotografie pe rețelele de socializare, iar comentariile colegilor de breaslă și a admiratorilor săi nu au întârziat să apară.

Printre cei care i-au urat sănătate Monicăi Anghel se numără și Corina Chiriac: ”Doamne, Monica, ce veste rea! Te îmbrățișez cu cele mai sincere urări de bine!” .

Și Horia Brenciu i-a urat însănătoșire grabnică Monicăi: ”Sănătate maximă, Monica dragă!” .

Ionuț Fulea a reacționat și el: ”Monica, îți doresc sănătate, indiferent ce ar fi!”.

Și cântăreața de  muzică ppopulară, Mariana Popescu Căptănescu a reacționat: ”Îți doresc însănătoșire, Monica! Ce incertitudine trăim…”

Monica Anghel a împlinit 50 de ani pe 1 iunie 2021, iar recent a optat pentru o schimbare radicală de look. „Important este ca mie, când mă uit în oglindă, să-mi placă ceea ce văd. Și mie îmi place ceea ce văd”, a mărturisit artista.

Dieta cu care Corina Chiriac a slăbit 35 de kilograme

În pofida faptului că a fost mereu activă, Corina Chiriac a avut oscilații de greutate de-a lungul timpului. Astfel că la un moment dat ea a descoperit o dietă care a ajutat-o să slăbească în jur de 35 de kilograme. Iar din acel moment a respectat cu strictețe anumite reguli alimentare datorită cărora arată atât de bine la vârsta ei. Corina a slăbit în jur de 35 de kilograme într-un an și jumătate, cu ajutorul unui nutritionist care i-a recomandat o dietă asociată. Principiul de bază al regimului presupune cinci mese pe zi, dintre care trei mese principale și două gustări.

“Găteam seara şi a doua zi plecam cu tot felul de castroane în care îmi puneam un copan de pui la grătar cu salată de varză albă, peşte la grătar cu spanac opărit, legume înăbuşite, caşcaval cu ardei gras. Şi astfel, între două filmări sau două drumuri, făceam pauză şi mâncam. Întodeauna aveam termosul cu ceai sau îmi cumpăram apă plată”, a precizat Corina Chiriac.

Comentarii
Adauga un comentariu