Mozaic muzical

Monica Anghel, despre moartea primului ei soț. „Dădea semne că își va reveni”

Publicat: 13 mai 2021
Monica Anghel despre moartea primului ei soț. Dădea semne că își va reveni
Monica Anghel este una dintre marile artiste ale țării care a intrat în grațiile publicului din România atât datorită talentului său muzical desăvârșit

Monica Anghel a vorbit despre moartea primului ei soț. Cântăreața și Andrei Carandino au fost căsătoriți 11 ani. Povestea lor de dragoste a ajuns la final în anul 2005, iar pentru binele amândurora au decis să divorțeze. Cei doi au s-au separat fără scandal și au rămas în relații bune.

Chiar dacă drumurile lor au luat alte căi, Monica Anghel s-a împrietenit cu noua soție a fostului partener de viață.

Monica Anghel, despre moartea primului ei soț

Fostul soț al Monicăi Anghel, Andrei Carandino a fost specialist în chirurgie plastică-microchirurgie reconstructivă. Acesta s-a stins din viață de curând din cauza unor probleme cardiace care, în cele din urmă, i-au curmat viață.

Monica Anghel știa de problemele de sănătate cu care se confruntă Carandino. În ultima perioadă, chiar dacă urma un tratament, acestea s-au agravat.

„Ultima oară când am vorbit cu el, dădea semne că își va reveni, erau semne bune când am stat de vorbă. Din păcate, a făcut o decompensare și a murit. Nu pot să dau prea multe detalii, nu ar fi elegant din partea mea să spun anumite lucruri. Soția lui, Ingrid, este cea care trebuie să vorbească și mă îndoiesc că este momentul oportun pentru asemenea lucruri”, a declarat Monica Anghel la Fanatik.

Medicul Andrei Carandino a murit

Medicul Andrei Carandino a murit, iar această veste a devastat-o pe Monica Anghel. Carandino era cadru medical la Spitalul Clinic de Urgență Bagdasar-Arseni.

Jurnalista Roxana Dima, o apropiată a familiei, a fost cea care a făcut tristul anunț.

„În această dimineață, cunoscutul doctor, Andrei Carandino, șeful Secției de Chirurgie Plastică a Spitalului Bagdasar Arsenie a plecat în Împărăția Cerurilor! Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!”, a scris Roxana Dima pe Facebook.

O banală legumă a trimis-o pe patul de spital pe Monica Anghel

În urmă cu mai mulți ani, cântăreața a trecut printr-o perioadă extrem de grea. O banală legumă a trimis-o pe patul de spital. Din cauza unei roșii, artista a avut probleme mari cu tensiunea iar fiul ei a avut vărsături.

La acel moment se gândea să se mute la țară pentru a-și cultiva singura legumele și fructele de care are nevoie.

Cine este Monica Anghel

Monica Anghel este o cântăreață, prezentatoare de radio și actriță. A câștigat Festivalul Internațional „Cerbul de aur”, ediția 1996 și a participat, ca reprezentantă a României, la concursul Eurovision (ediția din 2002, împreună cu Marcel Pavel). Este cunoscută și datorită participării sale îndelungate ca actor activ în grupul de umor „Divertis”.

Monica Anghel a colaborat cu Aurelian Temișan (duet) piesa „Încrederea” compozitor și textier Dragos Docan, piesa apărând atât pe albumul propriu al artistei editat de Roton în 1996 cât și pe albumul Best Of Dragoș Docan „Vai, ce bună-i fata asta!” (Electrecord 1998).

Monica Anghel a cântat în duet cu actorul Ștefan Iordache. Dan Iagnov le-a compus trei cântece care apar pe discul „Magazinul meu de vise” înregistrat la casa de discuri Roton în anul 2007. Aceste trei cântece sunt: „Mai mult decât oricând”, „Viața noastră este un tangou” și „Nu te întreb”.

Pentru Monica Anghel și Gabriel Cotabiță, Dan Iagnov a compus duetul „Continent pierdut”, melodie care este inclusă pe CD-ul „Best of Dan Iagnov”, editat în anul 2006 la casa de discuri OVO MUSIC.

În urmă cu câteva zile, Monica Anghel a vorbit despre moartea primului ei soț care a pierdut lupta cu o boală grea.
Adauga un comentariu