Mozaic muzical

Monica Anghel, directoare la Pitesti. Cu ce se ocupa acum artista

Publicat: 11 ian. 2019

Cunoscuta interpreta de muzica usoara Monica Anghel (47 de ani) este, din 1 ianuarie 2019, angajata a Consiliului Judetean Arges. Monica Anghel ocupa functia de director artistic al Centrului Cultural Judetean Arges, castigand detasat concursul de proiecte.

Alaturi de ea, i-a adus ca salariati la Pitesti, printre altii, pe actorul Paul Ipate (33 de ani) si pe iubita lui, actrita Catalina Grama (37 de ani), alias Jojo. Pe lista vedetelor angajate au mai fost anuntate cantaretele Alexandra Crisan (27 de ani) si Elena Niciu (36 de ani), faimoase in urma show-urilor muzicale „X Factor” (Antena 1), respectiv „Vocea Romaniei” (Pro TV). „Nu imi doresc ca acest centru cultural sa fie o masina de mana a cincisprezecea, ci o limuzina de lux. Ca director artistic imi propun ca acest Centru Cultural sa devina un etalon nu numai pentru judetul Arges. Imi propun sa facem lucruri interesante, proiecte de calitate si tot ceea ce va vom prezenta sa fie la cel mai inalt nivel”, a declarat Monica Anghel la conferinta de presa de investire.

Nivelul salariilor in Centrului Cultural Judetean Arges e de cateva mii de euro anual. Managerul institutiei, de exemplu, a incasat anul trecut, potrivit declaratiei de avere, un salariu de 27.576 lei, echivalentul a aproximativ 6.000 de euro.

Centrul Cultural Judetean Arges e institutie publica de cultura de interes judetean, sub autoritatea Consiliului Judetean Arges, care furnizeaza servicii culturale de tipul spectacole si/sau concerte, finantata din venituri
proprii si din subventii de la bugetul local al Judetului Arges.

Monica Anghel a slabit 25 kg si are un fiu de 8 ani

Cantareata si actrita, Monica Anghel a debutat in 1985, insa cariera ei a luat avant dupa ce a castigat marele trofeu al Festivalului „Cerbul de Aur 1996”. Ea a reprezentat Romania la Eurovision 2002 alaturi de Marcel Pavel si are numeroase slagare. Monica Anghel s-a remarcat ca actrita alaturi de grupul umoristic Divertis, iar in ultima perioada si-a imprumutat vocea unor personaje animate, dubland diverse pelicule pentru copii. Monica Anghel e casatorita de 8 ani cu Marian Caraivan, alias Gughi (45 de ani). Ei au un baietel, Aviv Alexandru (8 ani). Cantareata a mai fost casatorita cu medicul chirurg Andrei Carandino, de care a divortat in 2005, dupa 11 ani de mariaj.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit