Actualitate

Monica Columbeanu catre Capatos: „N-ai par, ai o burta mare”

Publicat: 09 feb. 2009
1

Scandalul dintre Monica Columbeanu si fostul ei impresar, italianul Antonello de Gennaro, face noi „victime”. Dan Capatos a fost taxat usturator de sotia lui Irinel pentru ironiile pe care i le-a adresat in direct, la Antena 1.

Pusa din nou in situatia de a comenta o serie de fotografii date publicitatii de Antonello de Gennaro, in care apare alaturi de fostul ei impresar, Monica Columbeanu l-a intrebat retoric pe Dan Capatos: „Uita-te putin la el (Antonello de Gennaro – n.r.). Ti se pare ca este un om de care as putea fi atrasa vreodata?!”.

Pe un ton glumet, realizatorul i-a raspuns: „Nu ma provoca, ca as putea sa-ti replic «Uita-te la Irinel!»… Ma refer doar la diferenta… (de inaltime – n.r.)”. Umorul lui Capatos n-a fost insa pe gustul invitatei si Monica a rabufnit: „Daca ii mai adresati o singura jignire sotului meu, dispar din emisiune in secunda urmatoare! Irinel e sotul meu, il iubesc si nu-ti permit sa-i adresezi injurii. Tu ai impresia ca arati bine?! Deci chiar nu arati bine, crede-ma! N-ai par, ai o burta mare…”.

Sursa: Ziarul Ring

Comentarii
Adauga un comentariu