Magazin

Monica Gabor, acuzata ca ar fi sechestrat o jurnalista

Publicat: 02 iul. 2013

Mihaela Moise si Monica Gabor se cunosc de ani buni, dar nu au fost niciodata prea apropiate. Cu toate acestea, relatia dintre ele a fost mereu in limitele normalului, o relatie fireasa intre un jurnalist si o persoana publica. Asta pana in acest weekend, cand totul s-a schimbat radical.

Sambata seara, cele doua s-au intalnit intamplator la o terasa din Bucuresti, iar situatia a degenerat atunci cand Monica a mers la toaleta, pentru ca se simtea rau. Mihaela a incercat sa filmeze momentul, iar Moni a apelat la ajutorul bodyguarzilor personali pentru a o tine la distanta pe Meme, despre care a spus ca devenise prea insistenta si reprezenta o amenintare pentru ea.

Mihaela a povestit cum au stat de fapt lucrurile
„Sambata seara am iesit cu niste prieteni la o terasa din Herastrau, unde se afla si Monica, alaturi de Madalina, prietena ei. Nu i-am acordat nici o atentie toata seara, pentru ca iesisem la distractie si nu aveam nici o treaba cu ea. La un moment dat am iesit la toaleta, care se afla pe una dintre aleile parcului si acolo am vazut-o pe Monica, pe care o tinea de brat prietena ei, pentru ca se simtea foarte rau. Eu mi-am luat telefonul si am incercat sa o filmez, pentru ca sunt jurnalist si era un subiect”, a spus aceasta.

Meme a marturisit ca fosta doamna Columbeanu s-a inchis in toaleta si a petrecut acolo mai bine de 40 de minute, timp in care a dialogat cu prietena ei Madalina prin sms si cu angajatii terasei, prin usa de la toaleta.

„Monica a intrat in toaleta si s-a inchis acolo. A stat peste 40 de minute. Madalina i-a transmis prin sms ca sunt acolo cu alti jurnalisti si ca filmam tot. A venit chiar si unul dintre angajatii terasei sa o intrebe cum se simte, pentru ca toata lumea si-a dat seama ca ii era rau”, a declarat aceasta.

Jurnalista a povestit ca s-a retras de langa toaleta si a decis sa o astepte pe Moni pe aleea parcului, dar a avut parte de o surpriza neplacuta. Prietena ei, Madalina Apostol a chemat bodyguarzii, care au bruscat-o si au tinut-o sa nu mai filmeze.

„Am iesit sa o asteptam la iesirea din parc. Madalina a sunat dupa bodyguarzii Monicai. Au venit 4-5 barbati, iar doi dintre ei m-au tinut de maini, mi-au lovit telefonul si m-au tinut sechestrata mai bine de 10 minute, ca sa nu pot merge dupa Monica, sa o filmez. Ea a iesit intre timp si a filmat-o una dintre prietenele mele. Dupa ce s-a urcat in masina, ei mi-au dat drumul”, a spus aceasta.

Foarte deranjata de acest incident, Meme a spus ca nu va lasa lucrurile asa si isi va cauta dreptatea in fata legii. Aceasta va depune plangere la Politie impotriva Monicai Gabor si a bodyguarzilor acesteia si spera ca situatia sa se rezolve.

„O sa le fac plangere. Atat Monicai, cat si bodyguarzilor ei. O sa le prezint autoritatilor filmarile pe care le am si voi astepta ca organele abilitate sa solutioneze problema. Am fost vanata pe maini, de la cat m-au strans. Am fost abuzata si sechestrata in parc de bodyguarzii Monicai Gabor si nu voi trece peste acest lucru”, a declarat jurnalista.

Sursa: click.roloading...

Comentarii
  • esti chiar cea mai rea si proasta femeie pe care am cunoscut-o personal.
    pai daca Monica era deja bolnava si nu se simtea bine, cum fa nenorocito sa te mai tii dupa ea si s-o filmezi fara voia ei??
    esti o catea parasita de toti si de toata lumea de perversa si tarfa ce esti.
    si tot tu te plangi fa gunoiule ca o dai injudecata???
    iar badiguarzii , erau baietii din restaurant ****** si tu sti asta. pe mine ma cunosti personal jegoasa ce esti , iar eu nu te-am bruscat zdreanto.

Adauga un comentariu