Magazin

Monica Gabor atacata de propriul avocat

Publicat: 08 iun. 2012
1

Esecul e cuvantul ce domina in aceste zile viata Monicai Gabor, fosta doamna Columbeanu. Dupa ce a pierdut custodia micutei Irina in defavoarea fostului sot, iar perioadele de vizita i-au fost reduse la jumatate, manechinul a ramas si fara principalul sau sprijin din ultima perioada, avocatul Ionut Dojana.

Moni n-a reusit sa-i convinga pe judecatorii de la Tribunalul Bucuresti ca poate avea grija de fiica ei, Irinuca, asa ca ieri micuta i-a fost incredintata tatalui sau, Irinel Columbeanu. Chiar si perioadele pe care vedeta le poate petrece alaturi de copila au fost reduse, iar visul sau de a-si duce fiica in America a fost pur si simplu spulberat de judecatori, obligand-o ca de fiecare data cand ar vrea sa iasa cu Irina din tara sa ceara acordul scris al fostului partener de viata.

Ca si cum aceste lucruri n-ar fi fost de ajuns, chiar propriul avocat s-a intors impotriva Monicai si o acuza ca nu si-a dat tot interesul sa castige custodia copilei. Trebuia sa faca testul antidrog?

Contactat de reporterii Libertatii, Ionut Dojana a socat, afirmand ca femeia pe care a aparat-o nu e deloc atasata de Romania si ca poate e mai bine pentru copila sa stea cu tatal sau. “Monica a pierdut copila din vina ei, pentru ca a refuzat sa se supuna testului antidrog. Nu a ascultat ce i-am spus, iar in ultimele doua luni nu am vorbit decat prin sms-uri. Nu a dovedit instantei ca e atasata de Romania, iar atata vreme cat ti se spune ce sa faci pentru a castiga si tu nu faci, inseamna ca nu vrei. Astfel, cred ca e mai bine pentru micuta sa stea cu tatal sau”, a spus Dojana, care a anuntat ca va renunta sa o mai reprezinte pe Moni.

Comentarii
  • Monica…”..a pierdut custodia micutei Irina in DEFAVOAREA (!?) fostului sot”…Mai copii, Spania inca mai angajeaza capsunari, lasati-va de scris, sunteti penibili, parol!

Adauga un comentariu