Magazin

Monica Gabor despre iubitul ei chinez: Mi-a spus te iubesc de la a doua intalnire. Vezi cum s-au cunoscut!

Publicat: 06 mart. 2012
Dupa vestea divortului dintre Monica si Irinel au urmat episoade puternic mediatizate: lupta pentru custodie, plecarea Monicai in Statele Unite si revenirea ei, declaratiile lui Irinel… Numai ca in tot acest scandal, singura care a tacut pana in acest moment a fost Monica Gabor.
Invitata in emisiunea CancanTV , fosta doamna Columbeanu a povestit, in primul rand, despre iubitul ei chinez, dar a tinut sa aduca lamuriri si in ceea ce-l priveste pe Irinel.
Monica a marturisit ca s-a cunoscut cu Mr. Pink la un eveniment caritabil, unde chinezul a remarcat-o si si-a trimis asistenta personala sa-i ceara numarul de telefon. Surprinzator, la a doua intalnire, dupa ce i-a povestit despre problemele casniciei ei, Mr. Pink a lasat-o fara cuvinte, declarandu-i: „Te iubesc”. Daca initial nu l-a crezut, o data cu dovezile de incredere si generozitate pe care acesta i le-a dat, parerea ei s-a schimbat si la putin timp a ajuns sa-l iubeasca nebuneste. Ceea ce a determinat-o sa-l aprecieze teribil de mult, a fost faptul ca, in ciuda iubirii lui marturisite, a sfatuit-o sa se gandeasca bine la casnicia din Romania si la fetita ei, pentru ca el pune mare accent pe familie, scrie Libertatea.
Numai ca Monica nu a mai putut acorda nici o sansa lui Irinel si s-a aruncat cu capul inainte in proaspata ei relatie. „Ne iubim foarte mult si avem multe planuri impreuna. Dorim sa ne petrecem toata viata impreuna”, a spus cu seninatate fosta doamna de la Izvorani. Monica a dezvaluit si cum se alinta cei doi: ea ii spune „bebelusul”, iar el imi spune in chineza „iubita mea pentru totdeauna”.
Tot ea a povestit si despre mult mediatizata verigheta de pe mana iubitului ei, care este de fapt simbolul dragostei pentru ea, mai ales ca o poarta doar in momentul in care ei nu sunt impreuna. „El poarta o verigheta atunci cand nu sunt eu cu el, pentru a tine la departare adevaratele pericole”.
Chiar daca nu locuiesc tot timpul impreuna, din pricina afacerilor, dragostea dintre ei este foarte mare: „Sunt foarte fericita, cred in iubire, sunt o fire visatoare si cred ca iubirea dureaza pentru totdeauna”


loading...

Comentarii
  • iaca ce ne intereseaza pe noi de fosta columbeanca ca arata nashpa cu chinezoniul.Zicea ca are 2* ani chinezoniul? ce bogatan de investitor are 2* ani? asta minte de ingheata apele. Chinezii arata mult tineri fata de varsta.
    Fosta columbeanca arata stoarsa ca o lamaie …m…u..pardon..ofilita..Cand era cu dl.Columbeanu arata mai inflorita.

Adauga un comentariu