Cancan

Monica Gabor este în mare formă la 34 de ani. Vedeta s-a pozat la sală în colanți și bustieră

Publicat: 12 apr. 2022
Monica Gabor este în mare formă la 34 de ani. Vedeta s-a pozat la sală în colanți și bustieră
Monica Gabor se ține foarte bine pentru vârsta ei și are o siluetă de adolescentă

Fosta soție a lui Irinel Columbeanu, Monica Gabor, este într-o formă de zile mari la vârsta de 34 de ani, afișând o siluetă de adolescentă. Recent, vedeta s-a pozat la sală în colanți și bustieră, iar comentariile nu au întârziat să apară. Nu în ultimul rând, Monica a postat și o imagine cu sora ei, Ramona Gabor, transmițându-i că este foarte mândră de ea.

Monica Gabor, într-o formă de zile mari

Monica Gabor a primit zeci de complimente după cea mai recentă postare de pe contul de socializare. Vedeta în vârstă de 34 de ani și-a impresionat fanii cu forma sa fizica excepțională. Monica Gabor este nelipsită de la sala de fitness, după cum o arată postările ei de pe rețelele de socializare. Recent, vedeta a pus în story o imagine în care își etalează silueta suplă, în costum de fitness, iar în feed – o poză în care apare alături de sora ei, Ramona. Îmbrăcată într-o rochie ultra scurtă, Monica și-a etalat picioarele lungi și tonifiate.

„Sunteți superbe”, „Monica, arăți minunat!”, „Sunteți minunate și așa să fiți mereu împreună”, au comentat fanii. Cu toate acestea, au fost și unele comentarii răutăcioase: „Cât purtați la picior, 47?”, a întrebat o fană cârcotașă.

Dincolo de toate acestea, Monica a profitat de imagine că să își exprime încă o dată iubirea pentru sora sa.

„Surorile au grija una de cealaltă, se supraveghează una pe cealaltă și sunt aproape la bine și la rău. Ramona Gabor, ești surioara mea mică perfectă și sunt mândră de tine”, este mesajul Monicăi.

Irina Columbeanu îi calcă pe urme mamei sale

Monica Gabor și Irina Columbeanu, fiica sa, locuiesc de trei ani în America, alături de iubitul româncei, Mr. Pink. Cei doi au o relație de mai bine de 10 ani de zile și formează o adevărată familie. În plus, din fotografiile pe care le postează pe internet, Monica și Irina par să nu ducă lipsă de nimic. Mai mult, din ultimele imagini postate pe contul de socializare, se poate vedea cu ochiul liber că Irina a moștenit din plin trăsăturile frumoase ale mamei sale.

Irina Columbeanu, care a împlinit 15 ani în urmă cu două luni, s-a transformat într-o superbă adolescentă și își șochează fanii cu fiecare apariție. Tânăra a devenit o adevărată domnișoară, iar pe zi ce trece seamănă tot mai mult cu mama ei. Cu toate acestea, la sfârșitul anului trecut, Monica și Irina au fost certate de internauți după ce au postat mai multe fotografii împreună. Cele două s-au pozat într-un avion privat, precizând că se îndreaptă către Las Vegas. Atunci, nemulțumirile fanilor erau legate de vestimentația fiicei lui Irinel și a Monicăi.
Adauga un comentariu