Magazin

Monica Gabor face reclama la bautura chinezului prin cafenele – FOTO

Publicat: 20 dec. 2011
De joi de cand a pus piciorul pe pamant romanesc, Monica Gabor are un program destul de incarcat. Nu cu fiica ei, Irina, cum se astepta toata lumea, pe care nici macar nu s-a sinchisit sa o vada, vedeta fiind ocupata sa bata cafenelele de fite, unde promoveaza din plin bautura iubitului ei chinez, „Mr. Pink„, potrivit Click!.
Moni si-a facut aparitia joi seara, la Aeroportul International Henri Coanda, evident tinand in mana cutia cu bautura iubitului ei chinez „Mr. Pink”. Din acel moment, energizantul nu i s-a mai dezlipit de degete, ea promovand acest produs pe oriunde calca, cu speranta ca le-o va baga pe gat si romanilor.
In aeroport a dat pana si interviurile cu cutia in mana, iar la evenimentele mondene, unde a fost invitata din plin in aceste zile, a venit tot cu sucul la purtator.
Duminica, fosta diva de la Izvorani, a fost surprinsa in cateva localuri de lux din zona Dorobanti, purtand discutii cu patronii pentru a-i promova iubitului energizantul.
Imbracata elegant, Moni s-a urcat, duminica seara, in masina, iar prima oprire a fost la restaurantul „La Belle Epoque” din Dorobanti.
Sora ei, Ramona a fost pe post de sofer, dar a si insotit-o la unele cafenele. Dupa ce si-a terminat promovarea in restaurant, Moni a luat-o la picior si a poposit pret de cateva ore si la „Turabo Cafe”.
Aici, dupa lungi discutii, cu bautura „Mr. Pink” pe masa, a parasit localul si s-a indreptat spre Casino Palace – Casa Vernescu.
Cele doua au zabovit in local pana in jurul orelor 22.00, cand satisfacute au decis sa plece dupa atata promovare spre apartamentul lor situat in zona Pipera.
Adauga un comentariu