Magazin

Monica Gabor, gest incredibil. Uite cum si-a falsificat CV-ul pentru a face impresie buna in America!

Publicat: 01 iul. 2014

Monica Gabor a incercat sa faca impresie buna dupa ce a pasit pe taram american, asa ca si-a modificat aproape in totalitate biografia.

Fosta doamna Columbeanu a incercat sa isi faca o prezentare pentru propriul site si a adaugat o multime de informatii care dau bine la imagine, chiar daca acestea nu sunt reale.

Citeste si Ramona Gabor, vacanta de vis in America, la sora ei! FOTO

Potrivit ziarulring.ro Monica Gabor a scris in CV-ul sau ca, imediat dupa ce a devenit „superstar de televiziune” realizand reality show-ul „No Comment by Monica Gabor”, i-a fost solicitat sa apara la fiecare manifestare importanta din lume, de exemplu… un eveniment de moda romano-italian „Moda e musica sotto le stele”, Festivalul Callatis sau o sedinta foto pentru revista italiana „Qui”.

Cariera de model si de fashion icon este si ea trecuta atent in revista, dar la fel de importante sunt si studiile. Astfel, in biografia ei este mentionat faptul ca a absolvit Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative, urmeaza un master si a primit cele mai inalte distinctii din partea Ministerului Educatiei pentru aptitudinile la limba engleza si franceza.

Citeste si Irinel Columbeanu ANUNTA: Monica Gabor SE INTOARCE ACASA

Ramona are grija de imaginea ei in tara

Ramona Gabor, sora Monicai, este cea care are grija de imaginea acesteia in tara. Datorita faptului ca ea tine mai mult legatura cu prietenii din Romania, dar si cu rudele, are grija sa le povesteasca doar lucruri frumoase despre sora ei mai mare.

Conform cancan.ro, de ceva vreme circula zvonul cum ca Ramona o lauda pe Monica, avand informatii chiar de la aceasta. Atunci cand este intrebata de fosta sotie a lui Irinel Columbeanu, Ramona le raspunde tuturor ca Moni este bine, sanatoasa, fericita si mai ales ca nu-i lipseste nimic si ca de curand ar fi devenit asociata in firma chinezului.

Citeste si Monica Gabor se da iubita de milionar, dar uite ce face de fapt. Nu exista nimic mai injositor

Sursa: Ele.roloading...

Adauga un comentariu