Magazin

Monica Gabor, mesaj pentru toti cei care o critica

Publicat: 03 mart. 2014
1

Monica Gabor tine mereu legatura cu fanii ei de pe Facebook si mai tot timpul are postari care mai de care mai atractive pentru presa.

Fie ca scrie despre viata ei din SUA, despre relatia cu Mr Pink sau moartea mamei sale, Monica simte ca multi ii critica degeaba comportamentul si a decis sa le trimita un mesaj.

Citeste si Monica Gabor a explodat dupa ce a fost criticata ca nu este o mama buna

„Interesant…Oare cand vom inceta sa ii judecam pe ceilalti? Oare cand vom incerca sa ii acceptam cu bune si cu rele intelegand ca actioneaza in functie de viziunile, trairile, traumele si experientele lor personale?

De exemplu, in legatura cu trecerea mamei mele in nefiinta, sunt inca in unele momente stadiul de negare…Inca nu pot sa accept ca nu mai exista…Oare nu am dreptul sa imi alin aceasta durere asa cum simt?

Citeste si CATA DRAGOSTE intre MONICA GABOR si MR. PINK! PATUL plin cu petale de trandafiri

De ce trebuie sa imi fie pus fiecare cuvant si gest sub lupa? Eu nu am dreptul sa spun si sa fac ce simt atat timp cat nu ranesc pe nimeni? Imi dati voie sa exist asa cum m-a creat Dumnezeu?

Sunt doar cateva dintre multele intrebari pe care am sa le adresez persoanelor care refuza sa construim o lume mai buna. Impreuna…Va doresc din inima sa cunoasteti sentimentul de compasiune fata de persoanele care trec prin incercari atat de grele. Indiferent de raspunsurile pe care trebuie sa vi le dati voua, nu mie, eu va accept asa cum sunteti.”, a scris Monica Gabor pe contul personal de Facebook.

Citeste si Monica Gabor, mesaj emotionant pentru Irinuca

Sursa: wowbiz.ro

Adauga un comentariu