Magazin

Monica Gabor pierde apartamentul din Pipera

Publicat: 10 ian. 2013
1

Monica Gabor pierde, incet-incet, orice legatura cu Romania. A renuntat la custodia fetitei sale, Irinuca, sora ei, Ramona, s-a mutat si ea in alta tara – sta in Dubai de un an, asa ca fosta sotie a lui Columbeanu nu mai are motive sa faca drumuri dese in tara natala. Mai ales ca, asa cum a declarat luni pentru Click!, s-a inteles cu Irinel sa-i lase fetita in America, in vacante, scrie click.ro.

Inca de la inceputul anului 2011, de cand a divortat de Irinel Columbeanu, Monica Gabor s-a mutat in ansamblul rezidential „Up-Ground” din Pipera, unde are conditii de lux. In urma unui acord de tip barter, diva a primit atunci un apartament de patru camere, situat la etajul 11, din 16, al blocului C, unde a locuit cu Irina si pe care l-a folosit si Ramona.

Acesta are o suprafata utila de 170 mp, 3 balcoane, 3 dormitoare, 3 bai si un living spatios. Desi un astfel de apartament costa acum in jur de 300.000 euro plus TVA, iar chiria lunara ajunge la 1.000 euro plus TVA pentru inceput, fosta doamna Columbeanu s-a inteles cu reprezentantii ansamblului sa achite doar intretinerea, lucru care i-a convenit de minune.

Totusi, anul acesta in iunie, Monica va ramane fara apartamentul de cinci stele intrucat ii expira contractul cu managerii complexului, si se pare ca nici nu ar mai avea motive care s-o determine sa-l innoiasca. Totusi, reprezentantii „Up-Ground” ar fi de acord sa prelungeasca contractul daca ea va dori. „Avem o relatie excelenta cu Monica Gabor. E la zi cu intretinerea, nu am avut niciodata probleme si, bineinteles, daca vrea, vom prelungi contractul”, a declarat sales manager Mihaela Dicu. Pe timp de iarna, vedeta plateste 1.500 de lei intretinerea.

Ramona Gabor i-a urmat exemplul surorii sale, Monica, si a plecat din Romania. Si-a gasit de lucru tocmai in Emiratele Arabe. De un an, bruneta locuieste in Dubai, unde spune ca onoreaza contracte de modeling.

Ea castiga acolo in jur de 1.000 de euro pentru o defilare dintr-o prezentare de moda. Mai mult decat atat, Ramona si-a facut si un iubit arab, pe care-l cheama Omar. Viata si traiul bun din Dubai au facut-o pe Ramona sa uite de tara, astfel ca face vizite sporadice in Romania. In trecut mai venea s-o vada si pe nepotica ei, Irinuca, acum se mai duce in vizite pe la parinti, la Bacau. Cand venea la Bucuresti, mai statea acasa la Monica, dar acum e posibil sa ramana fara aceasta varianta.

Adauga un comentariu