Cancan

Monica Gabor s-ar fi despărțit de Mr Pink. Detaliul care o dă de gol

Publicat: 26 iul. 2021
Monica Gabor s-ar fi despărțit de Mr Pink. Detaliul care o dă de gol
Monica Gabor s-ar fi despărțit de Mr Pink și a plecat la sora ei în Dubai

Cu toate că păreau un cuplu foarte fericit, au apărut anumite zvonuri și semne că Monica Gabor s-ar fi despărțit de iubitul milionar Mr Pink. Drept mărturie stă faptul că fosta doamnă Columbeanu a părăsit America și s-a mutat în Dubai la sora ei. Totodată, sunt și alte detalii care au atras atenția internauților cu privire la ruperea relației cu Mr Pink.

De câțiva ani, Monica Gabor părea foarte fericită alături de Mr Pink, în SUA, acolo unde lăsa de înțeles că are familia la care a visat mereu. Și totuși, în pofida faptului că totul decurgea foarte bine alături de milionar și de fiul acestuia, se pare că au apărut probleme în paradis. Mai mult, cei doi și-ar fi spus Adio, relația lor fiind de domeniul trecutului.

Monica Gabor s-a despărțit de Mr Pink?

Cu toate că părea foarte fericită alături de milionarul chinez și ducea o viață fără lipsuri în vila acestuia din Malibu, se pare că Monica Gabor și Mr Pink și-ar fi spus „Adio”. Și asta, culmea, la doar câteva luni după ce au devenit soț și soție. Drept dovadă stă activitatea de pe pagina de Instagram a fostei doamne Columbeanu, care a publicat imagini doar cu ea și a șters toate fotografiile vechi în care apărea cu Mr Pink sau cu fiul lui, detaliu observat imediat de fani.

Mai mult, ea a petrecut câteva zile într-o destinație preferată de vedete, în Mykonos, Grecia, cu sora ei, Ramona, unde s-au distrat de minune. Însă, ulterior nu s-a întors în SUA, ci se pare că Monica s-a mutat în Dubai, la sora ei. Monica Gabor părea că se înțelege foarte bine cu Mr Pink, cu care s-a și căsătorit în mare secret, anul trecut, iar cei doi își creșteau copiii împreună și păreau foarte fericiți. Așa cum băiețelul lui Mr Pink era foarte atașat de Monica, și Irina Columbeanu părea să-l placă foarte mult pe tatăl ei vitreg.

Monica Gabor se lansează în afaceri

Mai mult, în viitorul apropiat Monica Gabor ar vrea să renunțe la slujba de profesoară din SUA pentru a se lansa în afaceri. Astfel, fosta doamnă Columbeanu vrea să fie o femeie independentă din punct de vedere financiar. Vedeta vrea să se lanseze, singură, în afaceri și speră să dea lovitura. După ce și-a făcut împreună cu sora ei un brand cu produse de beauty, acum are în plan să-și deschidă propria afacere în domeniul băuturilor răcoritoare, precum are și Mr Pink.

Vedeta a înregistrat compania pe numele ei în urmă cu patru ani, dar a tot amânat începerea activității. „Mom Shake LLC” este o societate cu răspundere limitată înregistrată la Secretariatul de Stat California chiar de Monica Gabor. Acum, rămâne de văzut dacă va reuși să dea lovitura cu respectivele băuturi răcoritoare. Totuși, nu știm dacă Monica Gabor s-a despărțit de Mr Pink tocmai din cauza acestei afaceri, însă rămâne de văzut cum vor evolua lucrurile de-acum încolo…
Adauga un comentariu