Magazin

Monica Gabor si-a impodobit bradul. Nu ai vazut KITSCH mai mare – FOTO

Publicat: 23 dec. 2013

Monica Gabor va petrece primul Craciun dupa moartea mamei sale in SUA, alaturi de iubitul ei. Fosta doamna Columbeanu a impodobit bradul doar intr-o singura culoare si l-a umplut de luminite.

Monica a postat o fotografie cu bradul sau pe contul de socializare.

„Sa gasiti pe fiecare ramura a bradului implinirea visurilor si cheia succeselor viitoare, iar MOS CRACIUN sa aduca pentru toate fiin?ele de pe pamant un sac plin de pace si iubire, solutiile tuturor incercarilor prin care trecem cu to?ii! La multi ani! Va iubesc mult, romanii au inimi calde si sincere si sunt mereu mandra sa vorbesc despre tara noastra frumoasa”, a scris Monica pe Facebook, potrivit romaniatv.net.loading...

Comentarii
  • E un brad plin de bun gust.Pana la urma conteaza sa-i placa ei,nu voua!Daca ea se bucura vazand acest brad,de ce trebuie sa judecam noi daca e kitch sau nu?

  • Toti brazii impodobiti au KITSCH-ul lor.Oricum, unora le plac altora nu. Doar nu reprezinta opere de arta, sunt dupa placerea si bucuria celui care il impodobesc.

  • Orice implica simt estetic poate deveni si o opera de arta. Bradul impodobit din aceasta imagine nu este kitsch . Nici cel din fata primariei nu este kitsch dar nu e estetic.

Adauga un comentariu