National

Monica Iacob Ridzi vrea sa ceara GRATIEREA presedintelui

Publicat: 05 mart. 2015
1
Sotul Monicai Iacob Ridzi, Tiberiu Iacob Ridzi, a declarat astazi, ca ia in calcul varianta sa ceara gratierea presedintelui Klaus Iohannis. Primarul Petrosaniului a adaugat ca va vorbi despre acest subiect cu Monica Iacob Ridzi, cand o va vizita sambata la inchisoare. Totodata, Tiberiu Iacob Ridzi a mentionat ca va vorbi si cu avocatii pe aceasta tema. 
Monica Iacob Ridzi a fost condamnata definitiv la cinci ani de inchisoare pentru abuz in serviciu privind manifestarile organizate in 2009 de Ziua Tineretului. Fostul ministru s-a predat la Politia Judeteana Cluj, fiind incarcerata la sectia exterioara din Cluj-Napoca a Penitenciarului Gherla. 
„Eu voi discuta cu ea acest subiect sambata pentru ca sunt programat la vizita. Voi face tot ce este legal posibil in ceea ce priveste aceasta situatie”, a precizat Tiberiu Iacob Ridzi. Intrebat ce i-ar spune presedintelui Klaus Iohannis daca s-ar intalni cu acesta, Tiberiu Iacob Ridzi a spus: „Intr-o asemenea eventualitate, as dori sa ii expun cateva dintre lucrurile pe care eu le spun si public in ceea ce s-a intamplat in acest caz. Dar probabil ca sunt putine sanse sa am o astfel de ocazie.” Cu privire la starea de sanatate a Monicai Iacob Ridzi, edilul a declarat ca „sotia sa se simte rau” in continuare si ca este „epuizata fizic si psihic”.
Comentarii
  • Cand furau cu ambele maini , si votau taieri de pensii si salarii, si isi bateau joc de banii publici nu erau bolnavi.

    Nici in zona dorsala nu ii durea …..

  • pacat ca presa nu merge la petrosani sa investigheze cum isi bate joc familia ridzi de angajatii de la firma riva.salariul minim pe economie,10 ore pe zi,7 din 7!

Adauga un comentariu