Magazin

Monica ii vrea pe Irina si pe Irinel in America

Publicat: 05 iul. 2011
Irina Columbeanu continua sa fie ca o minge de ping-pong pentru parintii ei. Dupa un weekend petrecut alaturi de mama ei, micuta si-a mai dorit, se pare sa ramana cu Monica, fapt ce l-a infuriat destul de mult pe omul de afaceri, potrivit agentiadepresamondena.com.
Fosta lui sotie intentioneaza sa plece in America alaturi de Irina si s-a aratat dispusa sa faca aceasta deplasare impreuna cu Irinel pentru a evita orice nou scandal mediatic si noi declaratii din partea acestuia. Propunerea l-a luat, se pare, prin surprindere pe Irinel, care nu a dat pana acum nici un raspuns invitatiei.
„Irina i-a solicitat domnului Columbeanu sa mai ramana cateva zile cu mama. Monica s-a consultat si cu mine sa vada daca e posibil. Am consultat actele si i-am spus ca e legal. Cei doi au discutat impreuna, dar nu s-au inteles in privinta Irinei. Copilul a insitat destul de mult sa ramana cu mama ei. Monica vrea sa o ia in Statele Unite si asteapta sa primeasca si pasaportul minorei de la Irinel. Ea i-a propus si lui Irinel sa le insoteasca in SUA. El se poate decide pana pe 15 iulie”, a declarat avocatul Monicai, Ionut Dojana, la „Acces Direct”.
 


loading...

Adauga un comentariu