National

Monica Macovei, acuzata ca nu si-a platit datoriile din campanie. Dezvaluiri incredibile facute de un fost colaborator

Publicat: 15 oct. 2016
1

Sorin Avram, care a lucrat pentru Monica Macovei in campania electorala prezidentiala din 2014, o acuza pe aceasta ca nu i-ar fi platit contractul incheiat la aceea vreme si mai mult si a cumparat o casa in Bucuresti.

Avram face mai multe dezvaluiri pe facebook despre Monica Macovei si banii subtilizati in campanie.

”Keep cool, guys!
La sfarsitul campaniei prezidentiale de acum doi ani, Monica Macovei a raportat la AEP un numar de 0 (zero) materiale video produse pentru ea in campanie. Numai eu am facut vreo 70 de bucati, dar au mai facut si altii. Legea o obliga sa raporteze toate materialele publicitare, pana la ultimul flyer.
Tot atunci mai avea sa-mi dea a doua transa din banii prevazuti in contract. Mi-a spus ca nu mai sunt bani, sa mai astept. In realitate, numai in ultimele doua zile de campanie si putin dupa, i-au intrat in cont aproape 17.000 de euro de la persoane fizice – celebrul crowdfunding. Suma exacta este de 73.028 lei.
Un an de zile mai apoi m-a tot dus cu vorba: ba ca mi-i da in rate, ba ca mi-i da la toamna. Am crezut-o, c-asa-i cand ai impresia ca lucrezi pentru oameni cinstiti. Dupa ce a trecut si mama toamnei, nu a mai recunoscut ca noi sa fi avut vreun contract. Aveam sa aflu ulterior ca acel contract fusese “exfiltrat” din documentele campaniei chiar in preajma alegerilor.
Si tot ulterior aveam sa aflu ca, in anul ala cand ma tot amana cu plata pe motiv ca nu are bani, Monica Macovei si-a cumparat o locuinta noua, pe strada Luca Stroici din Bucuresti.
O noua campanie electorala sta sa inceapa. Daca o s-o vedeti pe Monica Macovei agitand cu mana dreapta buzduganul anticoruptiei, uitati-va unde e mana ei stanga. S-ar putea sa fie prin buzunarele altora.
Asta este, spre deosebire de altii, despartirea mea de Monica Macovei nu a avut la baza principii si idei, ci o banala tzeapa” scrie Sorin Avram pe Facebook.

Adauga un comentariu