National

Monica Macovei continua decredibilizarea candidatii Romaniei la diverse functii europene

Publicat: 28 mai 2013

Fostul ministru al Justitiei, Monica Macovei, ar fi trimis mesaje anomine catre europarlamentarii din grupul Partidului Popular European, in care ii critica pe candidatii Romaniei la diverse functii europene.

Europarlamentarul PSD Catalin Ivan a confimat, in emisiunea 100 de Minute de la Antena 3, faptul ca Monica Macovei ar face lobby anti-romanesc in UE.

Potrivit cotidianul.ro, Monica Macovei ar fi trimis tuturor sefilor de grupuri parlamentare documente anonime prin care a urmarit sa il discrediteze pe Gheorghe Pufan, noul candidat propus de Guvernul Romaniei pentru calitatea de membru al Curtii Europene de Conturi.

Se pare ca scenariul decredibilizarii lui Pufan in fata deputatilor europeni a fost similar celui prin care, acum cateva luni, a fost respinsa candidatura fostului comisar european, Leonard Orban.

Singura diferenta este ca, de aceasta data, scenariul nu a functionat. George Pufan a primit avizul favorbil pentru calitatea de membru al Curtii Europene de Conturi.

Iata ce a scris Monica Macovei pe blogul personal despre George Pufan:

“Audierea domnului George Pufan, propus de Guvernul Ponta sa fie membru al Curtii Europene de Conturi si avizat la limita de Comisia pentru control bugetar, cu 14 voturi pentru si 13 impotriva, a fost rusinoasa pentru imaginea Romaniei. Acest candidat nu are nicio zi de experienta in audit financiar si exista dubii referitoare la modalitatea in care facut studiile in Contabilitate”.loading...

Comentarii
  • „Monica Macovei continua decredibilizarea candidatii Romaniei la diverse functii europene” – Imi poate explica cineva titlul acestui articol? Cand nici cei care relateaza stirile nu mai pot lega o propozitie… de la BAC nici nu mai am pretentii de promovare.

  • FALS! M.Macovei a atras atentia ca Pufan nu are pregatirea si experienta necesara pentru un asa post, insa, PSD-istii au facut ce stiu ei mai bine: Au denigrat! De ce nu au venit cu argumente privind studiile si experienta candidatului ? Pentru ca nu au cum ! Asadar, dragi jurnalisti, litati-va la a relata o stitre dar nu va aruncati sa catalogati !

Adauga un comentariu