National

Monica Macovei, dupa dezvaluirile facute de Elena Udrea: Ar trebui sa taca

Publicat: 01 feb. 2015
1

Monica Macovei afirma ca DNA si SRI sunt atacate de politicienii care vor „sa scape” de acuzatiile care li se aduc sau urmeaza sa li se aduca si care ar face mai bine sa taca, pentru ca „si-au batut joc de tara asta”.

„Ma intreb de ce nu vorbesc despre ei si ce au facut ei, de ce vorbesc despre altii? Dupa parerea mea ar trebui sa taca cu totii, sa stea cu capul plecat, ca si-au batut joc de tara asta de ani de zile”, a comentat Monica Macovei.

Citeste si Elena Udrea face noi declaratii pe FACEBOOK

Aceasta a precizat ca nu stie daca acuzatiile aduse de Elena Udrea SRI sunt adevarate sau nu, dar este de parere ca institutia a facut bine ca a negat ferm si nu a intrat in dialog cu cercetatii penal.

„Se ataca DNA si SRI pentru ca SRI lucreaza cu DNA coruptia e una din amenintarile la adresa sigurantei nationale (…) Cei care vor sa scape, vor da intotdeauna in DNA si in cei de la SRI. Se intampla asta, vedem ca sunt acuzati, terfeliti, si procurorii si judecatorii de la Inalta Curte care dau condamnari”, a mai declarat Monica Macovei.

Citeste si Udrea, despre Microsoft: Un martor a spus ca i-a dat bani lui Blaga, Coldea a cerut retragerea

Revenind la declaratiile Elenei Udrea, europarlamentarul a mai afirmat ca „nimeni din Europa nu ia in considerare aceste declaratii” si ca ele nu afecteaza imaginea DNA si SRI.

„Imaginea acestor institutii este data de rezultatul activitatii lor”, a mai declarat Monica Macovei, reamintind ca in baza acestor rezultate DNA, ANI, ICCJ au fost laudate in raportul MCV dat publicitatii in aceasta saptamana.

Citeste si Elena Udrea sustine ca a „intervenit” pentru numirea Laurei Codruta Kovesi in functia de sef

In context, Monica Macovei a declarat ca „DNA isi face treaba foarte bine”, dovada ca au ajuns in spatele gratiilor oameni care nu s-ar fi asteptat, de la fosti premieri sau ministri, pana la politicieni sau oameni de afaceri ce pareau intangibili.

Adauga un comentariu