National

Monica Macovei il DESFIINTEAZA pe Victor Ponta – „…personajul Ponta si-a incheiat cariera”

Publicat: 12 sept. 2016
Monica Macovei lanseaza un atac impotriva lui Victor Ponta. Totodata, europarlamentarul crede ca Partidul Romania Unita (PRU) este doar o smecherie politica.

Citeste si: PONTA RAMANE AVOCAT: „Imi pare rau ca o institutie respectabila si respectata, cum e Baroul, e folosita de doamna Macovei in dispute politice”

„Personajul Ponta si-a incheiat cariera si cred ca ar fi cazul sa o incheie si in mod formal (…). Acest PRU incearca sa pacaleasca lumea ca e un nou partid. Ca nu e PSD, ca nu e ALDE. Se vor uni si vor crea un mare bloc al penalilor in Parlamentul Romaniei. PRU nu este altceva, e doar o smecherie politica care va duce la crearea unui bloc penal impreuna cu PSD si ALDE. Ii rog pe oameni sa nu se lase pacaliti”, a declarat Monica Macovei pentru un post de televiziune national.


loading...

Comentarii
  • JIGODIA BĂSISTĂ NU SE MAI POTOLEȘTE ! ADEPTA LUI GURU, ZIS CURU, DEFĂIMEAZĂ CONTINUU ADVERSARII POLITICI AI BEȚIVULUI TRĂDĂTOR . CA ȘI MENTORUL SĂU, MAI NOU, PREMIATĂ DE DUȘMANII ȚĂRII, UNGURII, CAUTĂ SĂ SE BAGE SINGURĂ ÎN SEAMĂ PRIN NOI JIGNIRI ȘI MINCIUNI . JIGODIA CICĂ REPREZINTĂ ȚARA LA U.E.

Adauga un comentariu