National

Monica Macovei: „Lasa copilul sa-si aleaga singur religia”

Publicat: 12 sept. 2014
1
Europarlamentarul Monica Macovei s-a pronuntat, azi, impotriva studierii religiei in scoli, spunand ca ceea ce trebuie sa se predea in institutiile de invatamant este istoria religiilor.
Religia nu are ce cauta in scoli, ci istoria religiilor ar trebui sa fie introdusa. Lasa copilul sa-si aleaga singur religia si da-i istoria religiilor, care reprezinta de fapt istoria umanitatii, e multa cultura generala acolo”, a spus Monica Macovei, potrivit pressalert.ro.

Citeste si:INDOCTRINARE in scolile din Romania. BOR a semnat un PROTOCOL SECRET cu Ministerul Educatiei

 
Europarlamentarul a mai criticat faptul ca evenimentele culturale importante nu sunt finantate.
„Saptamanal, din fondul de rezerva se dau bani pentru biserici, pentru asta sunt bani. „Daca aveti bani pentru biserici, dati si pentru cultura„, asa trebuie sa le spuneti guvernantilor cand veti mai fi refuzat. Bani sunt, exista acest fond de rezerva care ar trebui folosit atunci cand este nevoie, in caz de calamitati, inundatii, etc, dar 90 % din acesti bani s-au dus la biserici. Mai bine s-ar da acesti bani caminelor de batrani”, a explicat Monica Macovei.
Comentarii
  • Du-te hăt! Te-ai trezit tu mare desteapta sa spui ca ora de religie n-are ce cauta in scoala. Esti o deșteapta! Toti parlamentarii doriti imbogatirea proprie si de valorile poporului roman va doare in cot! Suntem un popor majoritar crestin de unde mai scoateti si pe asta…auzi istoria religiilor….ce stii matale de istoria religiilor??? Inveti copilul numai bazaconii, buda, rincarnare, allah, iluminare!! Nu stii tante ce vorbesti, stai in banca ta!!

  • Auzi….. LASA SINGUR COPILUL SA-SI ALEAGA RELIGIA! Daca ai copii, de ce nu i-ai lasat flamanzi de mici, sa-si aleaga singuri ce doresc sa manance…. Nu le-ai dat tu sa manance ce e mai bun, ce stiai tu ca le face bine, asa ca atunci cand copilul e mic alege părintele tot ce este bun pt.el. Auzi sa aleaga copilul ce religie vrea!??? Esti penibilă tanti!

Adauga un comentariu